9.10.2012

Päivän asu (vähän epämukavuusalueella)

Kylläpäs mekon vyö jäi töröttämään hassun korkealle - miten näitä juttuja ei huomaa peilistä? Tai sitten ehkä vain nojaan hassusti seinään ja se on optinen harha... No, päällä on siis vyötetty mekko - ja ne uudet Billi Bin nilkkurit!

Epämukavuusalueelle vie sukkahousujen väri: turkoosia tai sinappia en uskalla edes lähestyä, kun nämä tiilenpunaisetkin sukkikset tuntuvat näin vierailta. Joko tämä on totuttelukysymys, tai sitten luovun parin käyttökerran jälkeen koko väri-ilottelusta.

***

Onko kukaan miettinyt vielä talvirenkaita? Itse havahduin tänään siihen, että ne (kitkat) voisi kerrankin vaihdattaa alle ajoissa eikä liian myöhään. Ehkä jonakin päivänä tässä lähiaikoina vielä pääsen tuumasta toimeenkin. Samoin pitäisi järkätä lapsen synttärit (tai siis varata paikka), viedä fillarit talvisäilöön kellariin, käydä rokotuttamassa koira ja madottaa se, korjata koiran sänky, ommella ne olkkarin sohvatyynyt, sulattaa pakastin ja pari muutakin pikkupuhdetta. *Huoh*

Koiran sänky on tosin odottanut korjausta jo vuoden verran (se kiittämätön ryökäle söi Fatboynsa - ei mitään kunnioitusta laatubrändejä kohtaan!), joten sen voi ehkä tiputtaa listan hännille. Jopas helpotti!

Työviikkoni on harvinaisen väljä, ja nautin tilanteesta aivan suunnattomasti - ja piti oikein mainita asiasta erikseen täälläkin, kun yleensä taidan aina valitella kiirettä ja stressiä, vai mitä? Nyt olen ehtinyt lounaalle, poikennut hyville kahveille, ja jopa lukenut vähän blogeja kesken työpäivän :-D Ja tänään lakkasin aamulla rauhassa kynteni ja menin vasta puoli kymmeneksi töihin, ajatelkaa!!

Toivon teille yhtä chilliä viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Minusta nuo sukkahousut näyttävät tosi kivoilta. Väri sopii hyvin näin syksyyn. Uudet kengät on kyllä hienot. Mukavaa ja rentoa viikon jatkoa sinne edelleen, kuulostaa hyvälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, menee jo ylirentouden puolelle kohta :-) Ja kuvasta katsoen nuo sukkahousut ovat ok - jos näen ne ikään kuin jonkun toisen päällä. Tarkoittanee sitä, että kohta ne on jo itsestäänselvyys garderoobissani!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...