12.2.2013

Girl Power (kun Lady Power ei vain kuulostanut yhtä hyvältä...)

Mulla on reidet ja pohkeet aivan tiltissä, sillä olin viikonloppuna laskettelemassa lapseni, tämän parhaan kaverin ja hänen äitinsä kanssa - ja pitihän meidän äitien näyttää lapsille, että leiditkin osaavat/ uskaltavat vielä laskea tosi kovaa. Auts; kahteen päivään en ole pystynyt istumaan irvistelemättä, joten kallis oli senkin näytön paikan hinta!
Girl Power Exhibit Nr. 1.

****

Tapasin tänään pitkästä aikaa ja aivan sattumalta vanhan tuttuni (joka ei siis ole yhtään sen vanhempi kuin minäkään, mutta kun olemme tunteneet toisemme mm. saman jumppatunnin ja löyhästi työkuvioidenkin kautta jo pidemmän aikaa), mikä oli jo itsessään vallan mukava tapahtuma. Vaihdoimme siinä kahvittelun lomassa kuulumisia, ja ystävättäreni kertoi, että edelleen nousujohteisen uransa rinnalla (toim. oma sanavalinta!) hän oli myös perustanut korukaupan, joka sekin - of course - oli lähtenyt käyntiin oikein lupaavasti.

Tästä inspiroituneena tunnustin, että minäkin olin perustanut tämän blogin, jossa käy nykyään muutama sata ihmistä päivittäin, ja jonne kirjoittamisesta saan ihan erilaisia kicksejä kuin mistään muusta. No joo, joo, oman bisneksen perustamisen rinnalla se ei tietenkään tuntunut suunnattoman isolta asialta, mutta olimmepa silti oikein tyytyväisiä itseemme ja siihen, että olimme löytäneet omia, uusia juttuja normaalien arkirutiinien ja leipätyön rinnalle.
Girl Power Exhibit Nr. 2. Hyvä me!

Kävin tässä iltasella tutustumassa La Puella -korukauppaan ja olen nyt aivan innoissani siitä, että sen lisäksi että nostan hattua jokaiselle, joka ylipäätänsä lähtee yrittämään ja tekemään jotakin omaa, nämä korut olivat tosi stylejä!

Leather Bracelet With Seastar

Meet Me At Ming
Black Leather Necklace


Tuossa muutama poiminta - käy itse tsekkaamassa ja kerro tykkäsitkö, sillä Katarina taitaa olla kuulolla :-)

****

Blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi, sillä sen lisäksi että kuskaan huomenna lasta synttäreille ja vien koiran hoitoon, täytyy myös pakata kaikki kamat ylihuomista lähtöä varten (pelkästään kolmet monot vievät jo yhden sallituista laukuistamme, joten aika tiukka linja pitää olla). Tuttuun tyyliini olen siis jättänyt kaiken olennaisen viimeiseen iltaan, ettei vain olisi liian helppoa... Intoudun varmaan kohteesta sitten tekemään ainakin jonkun postauksen, mutta siihen asti sayonara!

8 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa reissua teille. Samat puuhat täälläkin, laukkuun menee kylläkin varvastossuja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meitä onnekkaita! Taasko te lähdette lämpimään, muistelisin että olitte joulun aikaankin? Ihanaa matkaa!

   Poista
 2. Ihana blogi! Kiitos hauskasta ja inspiroivasta päivästä, kuka olisikaan uskonut kahdesta jumpparouvasta.. Oikein hauskaa matkaa teille ja otetaan taas jumppatreffit loman jälkeen? K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä mahtava törmätä niin yllättäen - ja heti tuli seminaaripäivästä parempi :-)

   Poista
 3. Ihania koruja! Tuo viimeisen postaamasi kuvan koru ja tämä (http://www.lapuella.com/leather/la%20puella-necklace-leather-symbols) menivät heti ostoslistalle kesää varten :)

  Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, valinnanvaraa todellakin löytyi :-) Ja kiitos, matka on ainakin alkanut hyvin!

   Poista
 4. Hyvää reissua! Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...