3.2.2013

Hamekokeiluja ja yhdet kengät


Neule Cos
Tämä hame tuli myös Banana Republicin paketissa, ja lähdin nyt mallailemaan, miten sitä voisi käyttää. Perinteikäs varmaan yhdistäisi sen valkoisen paitapuseron kanssa, mutta minä en enää edes omista sellaista, joten lähdin hakemaan vähän rohkeampia väri- tai kuosiyhdistelmiä.

Ensin tällainen harras poseeraus ja reipas kahden värin combo, josta tykkäsin! Hassua, miten sitä onkaan niin jämähtänyt totuttuihin kaavoihin - en kuuna päivänä olisi tullut valkanneeksi näitä vaatteita päälleni aamukiireessä, jollen olisi näin erikseen "harjoitellut" settiä.

Kunhan kelit taas vähän lämpenevät uskoisin, että tästä hameesta tulee toimistogarderoobini vakkari! Maltan tuskin odottaa, että voin vielä laittaa jalkoihin taivaansiniset mokkakorkkarit :-)












Toppi Malene Birger
Innostuin tuosta ekasta revittelystä niin paljon, että lähdin hakemaan vielä suurempaa irtiottoa ja yhdistelin raitaa ja ruutua. Mitäs tästä sanotte? Omaan silmään ei tökkinyt, vaan voisin hyvinkin lähteä näinkin ihmisten ilmoille (Matkahuollon täti on jo nähnyt kaiken!). Kivihelmet ovat ehkä vähän liian ladylike, mutten nyt tähän hätään keksinyt parempiakaan.

Nyt pitäisi katsoa uudella silmällä muitakin vaatekaapista löytyviä vaatteita...tosin ne ovat melkein kaikki joko harmaita tai mustia - yhdistele siinä sitten!

Amsterdamin ostokseni jäivät todella laihoiksi, vaikka oli kokonainen päivä aikaa kierrellä kaupoissa. Yhdet kengät (kuva alla) ja yksi keltainen (!) American Vintagen toppi olivat ainoat hankintani - olen selvästi tosi ruosteessa, sillä aikaisemmilta reissuilta olen tullut kakkoslaukun (joka on ollut siis tyhjä Suomesta lähtiessä) vetoketjut paukkuen kotiin. Ja kieltämättä myös haukkonut henkeäni seuraavan Visa-laskun saapuessa, joten ehkä tämä oli ihan aikuinen lähestyminen tällä kertaa :-)






Tällaiset kengät ostin siis erittäin hyvään alehintaan. Kengät on vuorattu kauttaaltaan lampaankarvalla, eli tuntuivat ihanan lämpimiltä, mikä on kaltaiselleni sisäisessä ikiroudassa kulkevalle palelijalle tosi iso plussa. Uggit ovat toki myös yhtä lämpimät, mutta nämä uudet kengät jalassa uskallan kulkea loskassa ja rännässä (ihan jo hintansakin puolesta), kun taas Uggit eivät sellaista välikeliä siedä ollenkaan.

Mieheltä ei tullut ymmärrystä hankinnalle ("taasko yhdet talvikengät lisää, ethän sä ehdi käyttämään noita kaikkia!"), mutta katsotaanpa miten sitten suu pannaan, kun vetäisen nämä tohveleitakin pehmeämmät kengät jalkaan after skin alkaessa ja tanssin (tai ainakin tanssahtelen hissukseen baaritiskillä notkuen koko illan :-) Hah!

Tänään olisi vielä tarkoitus jaksaa lähteä juoksemaan, mutta mitään muita suunnitelmia ei onneksi ole tiedossa, joten hyvinkin rennoissa merkeissä mennään. Yhtä leppoisaa sunnuntaita teillekin!

6 kommenttia:

  1. Kaunis hame.
    Kivat yhdistelmät olet valinnut. Minä olen perinteikäs ja yhdistäisin siihen jotain valkoista, joko sen puuttuvan paitapuseron tai ohuen neuleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se valkoinen paitapusero tulikin heti ekana mieleen!

      Poista
  2. Revittely raita ruutu yhdistelmälle: KYLLÄPÄ toimii :) ja heti tulee kevätolo :) tykkään :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivannäköinen hame, kelpaisi mullekin. Ja tuo ylempi asu kelpaisi muutenkin. Tuo Malene trikoo ei edelleenkään imartele mun runkoa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en mä nyt tiedä, imarteleeko se muakaan kamalasti, mutta nappasin vain päällimäisen raitapaidan malliksi...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...