25.2.2013

Kuinka huivi taitellaan

Olen aika mielikuvitukseton huivinkietoja; useimmiten kiepautan huivin koko pituudeltaan monta kertaa kaulan ympärille ja piilotan solmitut päät sen alle. Tämäkin on jo askel eteenpäin edellisen vuosikymmenen "pashmina-tyylistä" (huivi kaksinkerroin, lenksusta pujotetaan päät läpi), joka on varmaan kaikille hyvinkin tuttu.

Täällä Shopbopin sivuilla on kuitenkin esitelty tusinoittain erilaisia sidontoja - kaikki toki muistuttavat varsin läheisesti toisiaan, mutta kyllä sieltä vähän uutta inspiraatiotakin löytyi!


Ai että näinkin voisi solmia tolleen sivuun


Celinen muotikuvistakin tuttu tapa.
Pitäisi olla mallikuvia printattuna tuolla alakerran peilikaapin vieressä, jotta muistaisi nämä variaatiot. Toista se ovat ne ikityylikkäät italialais- ja ranskalaisnaiset, jotka vain huitaisevat huivin huolettoman oloisesti kaulalleen ja - voilà! - onnistuvat joka kerta! (Ehkä se salaisuus onkin juuri siinä, ettei yritä niin kovasti...)

Kohta voi jo siirtää paksuimmat villahuivit syrjään odottamaan seuraavaa talvea, ja kevääksi voisi hankkia pari uutta. Vaikka tällaisia:

Becksöndergaard/ Poppy Fields
John Galliano
Alexander McQueen/ Yellow Butterfly Camo Scarf

...ja sitten pitäisi vielä keksiä, mihin säilön ne kaikki (uudet ja vanhat)... 

Note to self 1: myy myös huiveja kirppiksellä!
Note to self 2: varaa kirppispöytä asap!

Espoolaisvaltakunnassani on taas kaikki hyvin, sillä sain kuin sainkin uuden ajan sinne kuumakivihierontaan. Suurkiitos ymmärryksestä ja joustavuudesta kauneushoitola Aila Airo!

4 kommenttia:

 1. Joo varaa kirppispöytä ASAP - se munkin täytyy tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...Akselin hinnoittelu vain pahenee: nyt 44€/ vko ja siihen päälle vielä 1,5% kokonaismyynnistä!!

   Poista
 2. Mulla on jonkinasteinen huiviaddiktio siis mulla on aina huivi kaulassa paitsi suihkussa ollessa tai nukkuessa :D Huivit tuovat asusteena kivasti väriä pukeutumiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tosi usein huivi kaulassa, etenkin talvisin (konttorilla aika kylmäkin...). Kesäksi tarvitsen kyllä pari vähän kevyempää, must have :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...