15.2.2013

Kohteessa Chamonix - enfin!

Täällä siis ollaan jo toista päivää - taival ei ollut pitkä (Finskin suorat lennot ja kuski kentällä odottamassa), mutta aamuviiden herätykset eivät yksinkertaisesti ole meidän perheen juttu...

Hotellimme on todella idyllinen ja mukava, ja kirjaimellisesti kivenheiton päässä kaupungin keskustasta. Hiihtohissit ovat harmillisesti vain eri suunnalla, eli joidumme ryysäämään hiihtobusseilla joka aamu (pienten lasten kanssa aina vähän hankala harjoitus).

Lähdimme tänään intoa puhkuen rinteeseen, mutta lumisade oli niin hurjaa, että näkyvyyttä oli pahimmillaan vain pari metriä :-( Laskimme sinnikkäästi muutaman tunnin, mutta ei se nyt mitään maailman suurinta hupia ollut. Odotan siis huomiselta paljon, sillä huomiselle - ja itse asiassa koko viikolle - on luvattu pelkkää auringonpaistetta, joten mikäs sen mukavampaa!

Nettiyhteydet ovat ranskalaisittain kehnot, joten en pääse juurikaan kommentoimaan teidän juttujanne tai päivittämään blogia muuta kuin mobiili-Bloggerin kautta - todella hermojaraastavaa hommaa! Hiljaiselo siis jatkunee, kivaa hiihtolomaa teille kaikille!


14 kommenttia:

 1. Oi voi kateus! Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehän hurauttaisitte tänne koska tahansa viikonlopuksi :-)

   Poista
 2. Upean näköinen paikka & hotelli - nauttikaa ja rentoutukaa!

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista ja rentouttavaa lomaa! Joskus netittömyys tekee vain hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettipaasto teki erityisen tiukkaa (mutta hyvää!) pojalle, mutta kyllä itsekin kieltämättä olisin kaivannut vähän sutjakampia yhteyksiä...

   Poista
 4. Oon niin kade! Mahtavaa lomaa!

  Ensi vuonna on pakko päästä isoihin mäkiin. Tai jos nyt tänä vuonna pääsisi mäkeen yleensäkään :D. Nimim. Edes jotkut sukset jalassa, ladulle mars.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se lähteminen (ihan kotimaassakin) aina vähän selainen ruljanssi, mutta siinä vaiheessa kun pääsee rinteeseen, on aina hauskaa! Niin, että sukset jalkaan mars :-)

   Poista
 5. Oi, ihanan kuuloista ja näköistä! Mukavaa lomaa!!
  P.S. blogissani on sinulle jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa, kiitos kovasti paljon!

   Poista
 6. Ihanan näköinen paikka, kivoja kuvia!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...