14.4.2013

Tehokas piipahdus COSilla

Olimme koko perhe yhdessä kaupungilla eilen, mutta sain onneksi hetkeksi harhautettua miehen ja pojan ja pääsin ihan yksin käymään lempivaatturillani COSilla. Kipitin ympäri kauppaa keräilleen niin paljon sovitettavaa kuin mitä jaksoin kantaa (kirjaimellisesti!) ja vaikka monta hutia tuli ährättyä päälle ja riisuttua heti pois, olen oikein tyytyväinen loppusaldooni: mekko, neule, toppi, aluspaita ja pari t-paitaa. Eikä maksanut paljon!


Ensin mekko, josta voin täydellä varmuudella sanoa, että siitä tulee uusi suosikkini. Nyt kun, vielä löytäisin sopivat kengät tuolta valikoimistani - vaatii vähän sovittelua ja malllailua... Onko kenelläkään heti hyviä ideoita?!


Tuosta samasta kuosista olisi ollut myös lyhythihainen neulepaita punaisen/pinkin sävyissä, ja vähän harmittaa, etten jaksanut enää sovittaa sitä. Se olisi varmaan ollut yhtä ihana päällä kuin tuo mekkokin!

Kokosin loput hankinnat tähän yhteen kuvaan:

Ylävasemmalta: silkkialuspaita, musta silkkijersey-t-paita,
raidallinen puuvillaneule (oivallinen kotivaate!)

 ja tummansininen pliiserattu toppi (oivallinen työvaate!).

Sitten oli vielä harmaameleerattu (vähän siniseen taittava) t-paita, mutta se oli yön yli paketissa oltuaan niin ryppyinen, etten saanut sitä kuvauskuntoon, vaikka miten suihkuttelin sumutinpullolla. Kyllä, oikein stailasin vaatteet näitä kuvia varten, kuten varmaan huomaatte!

Juuri siitä paidasta myyjä muuten kertoi, että se on yksi heidän klassikoitaan, jota löytyy aina valikoimista mm. valkoisena ja tummanharmaana. Ja, että koska se on viskoosia (en sitten lukenut lappuja ollenkaan, yritän yleensä välttää keinokuituja...), paita menee pesussa aika paljonkin kasaan ja oikenee normaalimittoihinsa silitettäessä. Siis apua, tavoitteeni on olla silittämättä t-paitoja ollenkaan!

Jotenkin näin (insert 9 year old boy)
Mutta ei hätää, keksin jo ratkaisun: miehilläkin on nykyään aika avonaisia t-paitoja, voin antaa paidan silittämättä pojan käyttöön :-)

16 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! Ja kiitti siitä yrttiruukkuvinkistä. Nyt tämäkin hortonomi koittaa saada yrttinsä pysymään hengissä edes viikon tai edes kolme päivää. :) Vein meidän Prisman viimeisen kappaleen, olisikohan joku muukin ottanut vinkistäsi vaarin.
    T.Hanna S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ei mulla kyllä ihan NIIN paljon lukijoita ole, että saisin yhden Prisman tyhjennettyä - edes yhdestä tuotteesta. Mutta hyvä, jos vinkki tuli tarpeeseen, toivottavasti sullakin yrtit kukoistavat!

      Poista
  2. Makea toi eka mekko. Yritin jo nettisivuilta sitä etsiä, mutta ei löytynyt :( Harmin paikka. Ja muutkin ostokset ovat todella kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiha se olla vasta tulossa nettiin - olen huomannut, etteivät valikoimat ole aina ihan synkassa.

      Poista
  3. Miksi tuo silkkitoppi on mennyt multa ohi ? Olen tuollaista jonkin aikaa etsiskellyt. COSin sivuille siirryn siis. =)

    VastaaPoista
  4. Ihania löytöjä ! Mekko on tosi kiva ja voin kuvitella kuinka hyvin se sopii sinulle :)

    Mun täytyy varmaan myös mennä COSille heti alkuviikosta, olen unohtanut ostaa valkoisia t-paitoja. Apua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :-)
      Tuota silkkijersey-t-paitaa hypistelin valkoisenakin, se on aika kivaa matskua, nimittäin: vähän paksumpaa ja laskeutuu kivasti. Näyttäisi varmasti erinomaiselta uusien Dieseliesi kanssa!

      Poista
  5. Cos on tällä hetkellä suosikkikauppani! Kivoja vaatteita kohtuuhinnalla, josta seuraa se etten sieltä yleensä pois lähde tyhjin käsin tai vain yhden vaatteen kanssa, josta taas seuraa se että täytyy harkita koska sinne menee ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sama ongelma, sillä en ole tainnut kertaakaan poistua sieltä ostamatta edes jotakin! Verkkokauppa sentään välillä selailen ihan vain huvikseni :-)

      Poista
  6. Jee, hyviä löytöjä taas - mekossa niin kiva kuosi! Täytyypä käydä kurkkimassa jos
    noita silkkitoppeja vielä löytyisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, munkin mielestä tosi viehättävästi retrohenkinen! Vielä kun kelit lämpenisivät, niin että pääsisi käyttämään...

      Poista
  7. Kivoja löytöjä. COSilla on kyllä niin mieleisiä juttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tänäänkin harhauduin verkkokauppaan, kun tuli alen loppurysäys -viesti - onneksi en löytänyt alesta mitään sopivaa, enkä ehtinyt sen enempää shoppailemaan niitä normihintaisia. Ties mitä olisinkaan löytänyt....

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...