5.4.2013

Vielä nahkaa


Tämä ei ollut tämän päivän asu, mutta pääsenpähän  luontevasti jatkamaan nahkateemalla. Svetari on COSin ja kengät Zindan. Hame kuten aikaisemminkin :-)

**
Onneksi on perjantai, nyt ei voi muuta mukista! Pakko kaivaa vielä äkkiä imuri esiin ennen The Voice of Finlandin alkua ja imuroida edes alakerta; kertoo aika paljon siitä, miten kamala siivo täällä on, koska en todellakaan ole sieltä tarkimmasta päästä!

Huomenna on tiedossa kahvi- ja shoppailutreffit: olen lukenut useammastkin blogista Kauniaisissa sijaitsevasta HALI -putiikista, ja päätimme kaverini kanssa käydä vihdoinkin katsastamassa, onko se kiinnostavan maineensa väärti. Todennäköisesti on ja vielä enemmänkin -> viuh, viuh, sanoo pankkikorttini....

Mulla olisi myös 100€ lahjakortti Finnish Design Shopiin, ja siellä olisi vielä tänään -20% ale ihan kaikesta, joten sekin pitäisi varmaan tässä illan aikana katsastaa ihan ajatuksella. Mulla olisikin tuolla keittiön puolella yksi saneerausprojekti, johon sisältyisi valkoinen String-hylly... (Ehkä saan sen jopa tämän vuoden puolella toteutettua, kun kerron asiasta ensin täällä blogin puolella!)

No niin, nyt tulee kiire imurin varteen, joten mukavaa iltaa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Toi hame on niin ihana, että voit tehdä mun puolesta lisääkin postauksia siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, eiköhän se vielä pari kertaa pääse esille :-) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  2. Jos saat onnistumaan fds:saa alekoodin ja lahjakortin niin kerro, piti soittaa sinne päivällä ja kysyä mutta en ehtinyt missään välissä.

    VastaaPoista
  3. Tuo hame on kyllä niin jees, sellainen jonka laittaisin erittäin mielelläni itsekin päälle. Meillä muuten imuria käytetään huomattavasti useammin sen jälkeen kun saimme Electroluxin erogorapidon lahjaksi, niin kätevä vaan napata se käyttöön. Sopii tällaiselle laiskimukselle :).

    Mukavaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos samoin :-)

      Meillä olisi talossa keskuspölynimuri, mutta se on mielestäni tosi hankalakäyttöinen pitkän johtonsa kanssa, joten pyörin pienen, vanhan Philipsin kanssa. Haluaisin myös sellaisen pikkuimurin, mutta sellaiselle ei löydy sopivaa säilytyspaikkaa, joten en ole voinut hankkia.

      Poista
  4. Tuo nahkahame on tosi kivan näköinen ja varmaankin aika monikäyttöinen. Lisää postauksia siitä ;-D.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...