4.8.2013

Loman loppuessa

Minä palaan töihin (oikeastaan olin jo viime viikolla pari päivää, mutta se oli sellaista pehmeää laskua), ja sen kunniaksi täällä etelä-Suomessa on näköjään oikein kunnon hellerupeama. Ihan hyvä, että tulee mekoillekin käyttöä, koska alkukesästä ei todellakaan ollut mekkokelit - ainakaan tarpeeksi usein!


Siitä todisteena tämä "vanha" asukuva ajalta ennen lomia; näillä mentiin kesäkuun lopulla ja huivikin oli aamulla ihan oikeasti tarpeen!

Huivi Massimo Dutti
toppi Tiger of Sweden 
housut Gap
kengät LK Bennett

Huomenna ajattelin sen sijaan kaivaa naftaliinista jotakin kivan kesäistä, kun kerran kelit sen sallivat. Kuten moni muukin bloggaaja, haikailen jo hieman kaapissa odottavien pehmoisten ja lämpöisten syysvaatteiden perään, mutta yritän nyt malttaa mieleni vielä hetken, sillä kyllä niihin talviromppeisiin ehtii taas kyllästymään monta kertaa ennen kuin ensi kevät koittaa... En myöskään ole vielä yhtään miettinyt, mitä uutta pitäisi hankkia - uskoisin, että eteeni kyllä tupsahtaa vaikka mitä kivaa tässä kohtapuolin, kun tuo ostaminen ei koskaan ole ollut omalla kohdallani mitenkään vaikeasti toteutettava asia ;-)

Shoppaamisen sijaan lähden tänään Serenaan poikani ja hänen kaverinsa kanssa. Huoh. Tuli luvattua, että käydään siellä kesän aikana ja tämän pidemmälle sitä ei voi enää siirtää, vaikken nytkään ole mitenkään järin innostunut: satojen muiden tuntemattomien ihmisten kanssa puolialastomana kylmässä vedessä kahlailu ei vaan ole mun juttuni, mutta mitäpä sitä ei lapsensa eteen tekisi...






12 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta asusta, voisi siirtyä suoraan mun kaappiin! :-D

    Minä olen ihan pulassa helteillä, jos on mitään virallisempaa menoa. Eilen oli rippijuhlat ja totesin, että en omista YHTÄÄN juhlavampaa kesämekkoa. Olen aina ollut housuihmisiä ja nyt kun iän myötä olen tullut armollisemmaksi itselleni, niin pitäisi joku mekkokin hankkia.
    Mutta siis kyllä - syksyä ja ihania tweed- ja villavaatteita täälläkin jo kaivataan päälle.

    Sankari olet, kun lähdit sinne Serenaan! Meillä nuo ovat miehen juttu, joskus hyvin harvoin lähden mukaan. Ei ole munkaan juttu.

    Ihanaa aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sankari oli ihan oikea sanavalinta, sillä vietimme siellä yli NELJÄ tuntia! Sää oli kyllä mitä mainioin, sillä minäkin tarkenin laskea niitä ulkoratoja - lasketaanko se muuten talviturkin heittämiseksi?!

      Poista
    2. BTW... Mä en ole vieläkään heittänyt talviturkkia! :-D
      Kiitos, viettettiin 4h Oittaalla - mikä paahde!

      Poista
    3. Kiitos, en siis olekaan ainoa arkajalka :-) Tänään olisin kyllä satavarmasti pulahtanut mihin tahansa jorpakkoon, oli TODELLA kuuma!

      Poista
  2. Kiva tuo kesäkuun asu!
    Mulla on vielä viikko lomaa, mutta se menee makkaria remontoidessa, joten voiko enää puhua lomasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-)

      Jos aamusta iltaan remppaat, ei se nyt ihan täyttä lomailua ole - pidä siis kunnon taukoja ja keksi jotakin kivaa iltaohjelmaa (jos nyt jaksat raksan jälkeen tehdä mitään...)!

      Poista
  3. Tykkään tuosta asusta - simppelin tyylikäs jujulla!
    Minulla vielä viikko lomaa jäljellä - ja kyllä vaan huomaan hypisteleväni neuletakkeja kaupoissa;)

    VastaaPoista
  4. Voih, olen onnistunut välttämään Serenan tähän asti, ja pyrin välttämään jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jollei ihan pakko ole mennä, ei kannata... Paitsi että ei se nyt NIIN kamalaa ollut (etenkään tällaisena päivänä), ja lapsilla oli mielettömän kivaa.

      Poista
  5. Kiva kokonaisuus!

    Täällä syksystä ajoittain haaveileva bloggaaja hei, päätin viime viikolla, että nyt vielä kesävaatteita. Kyllästyn nopeasti joten ihan hyvä mennä vielä kesävaatteilla, ettei ihan heti lokakuussa ala haikailemaan niiden perään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan - niiden käyttökausi on kuitenkin noin kaksi kertaa pidempi kuin kesävaatteiden...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...