13.8.2013

Päivän perhosasu


Tämä Zadig & Voltairen neule on Milanon hankintoja ja ensimmäinen kyseisen - suuresti fanittamani - merkin vaate. Turvallista mustaa ja harmaata, mutta selkäpuolella pieni juju.  Olisi pitänyt ostaa vielä jotakin muutakin; jäi vähän harmittamaan siinä vaiheessa maltillinen shoppailuvireeni.

Kuvan ottamisvaiheessa pähkäilin vielä kenkävalintaani, mutta päädyin sitten Converseihin, koska työpäivä sisälsi vain oman väen palavereita - enkä onnekseni edes törmäänyt kenenkään isoon kihoon vahingossa, kuten yleensä tuppaa käymään juuri silloin, kun olen antanut itselleni luvan pukeutua oikein erikoisen mukavan rennosti...

**
Aamuni alkoi hyvän feng shuin vallitsessa, sillä meidän naapuruston taivasta syleili aivan mielettömän upea ja vahva sateenkaari - tai oikeastaan kaksikin. Ilahdun aina nähdessäni sateenkaaren, mutten koskaan onnistu saamaan niistä tarpeeksi hyviä kuvia; luonto on moninkertaisesti kuviani ihmeellisempi! Ne ovat kuin luonnon omia onnenamuletteja, hyvän onnen toivottajia - tai näin ainakin haluan ehdottomasti uskoa.

Sateenkaaren ihailusta reipastuneena (kävelin aamulenkkini koiran kanssa siis sateessa, mikä noin lähtökohtaisesti ei ole kovin miellyttävää) halusin vielä tehdä itselleni kunnon kahvin työmatkalle; niin ihana kuin tuo Juran kahvikone onkin, on sen käyttö ja putsaus aina oma, monen minuutin operaationsa, mistä syystä en todellakaan jaksa tai ehdi tehdä itselleni kahvia joka aamu. Tänään siis tein, mutta vanhaan ja klimppiseen maitoon... Onneksi huomasin sentään asian heti siinä keittiössä, enkä vasta autossa ekaa kulausta ottaessani - niinkin on kerran käynyt, ja jokainen voi kuvitella sen tilanteen jatkon omassa mielessään. Not a pretty picture!

Loppupäivä sujui onneksi ihan hyvin (sateenkaaren ansiota aivan varmasti!) ja ehdin ihan ajoissa kotiinkin. Mukavaa iltaa teillekin, täällä paistaa nyt aurinko :-)

P.S. Tutustuin eilen valmismatkojen tarjontaan sen verran, että ainoa vaihtoehtomme taitaa olla joku Kanarian saarten kohteista. Siellä on ihan kivan näköisiä ja tasoisia hotelleja tarjolla useampikin, mutta olen ihan pihalla eri saarista - osaisiko joku suositella omien kokemustensa perusteella jotakin tiettyä? Haussa vain löhöilyä ja hyvää ruokaa.

P.P.S. Nämä Zindan kengät toimitettiin tänään; harmaat vastaavat mulla onkin jo, ja nämä olivat hyvässä alennuksessa viime kauden mallistosta. Mulla ei ollut mitään hyviä ruskeita nilkkureita, joten tulivat tarpeeseen!

10 kommenttia:

  1. Kiva asu. Uudet nilkkurit on ihanat !

    Olin itsekin tänään Converseilla töissä, aamulla oli niin kurja ilma ettei tehnyt mieli laittaa mitään muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että pari muutakin päätyi juuri tänään samaan kenkäratkaisuun :-)

      Poista
  2. Ihanat nilkkurit! Suosittelen Teneriffaa tai Gran Canariaa, mutta niissäkin on eri kylissä paljon eroja. Tietyt kylät kierrän kaukaa (inhokkini on Puerto Rico Gran Canarialla, mutta ihan sen lähellä on kiva Amadoresin kylä). Lanzarotella paleltiin yksi joulun tienoo, mutta saattaa sieltäkin jotain kivaa löytyä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, palaan ehkä aiheeseen vielä myöhemmin :-)

      Poista
  3. Aivan ihana tuo paita, ja nilkkuritkin näyttävät tosi kivoilta!

    Minä suosittelen Jandiaa, joka on ihan Fuerteventuran eteläkärjessä. On semmoinen pienehkö paikka, ei mikään turistirysä. Meidän hotelli oli siellä Morro Jablen kylässä, joka varsinkin oli mukavan rauhallinen paikka. Rantsu löytyy ja kivoja ravintoloita myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks!
      Täytyy tsekata, mitä kohteita ja hotelleja on vielä tarjolla, tämä meidän päätöksentekoprosessimme kun ei ole vielä edes kunnolla alkanutkaan...

      Poista
  4. Voi hitsi, tuo paita on ihan huippu! Olisi pitänyt rohmuta se itselleni... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö, ethän sä edes sovittanut sitä?! Vai oliko se kuitenkin niin, että sinä löysit sen ensin ja annoit sitten armollisesti mulle?

      Poista
    2. En todellakaan muista, mutta aivan ihana on! Hyvä ostos sinulta. Jos olen oikein kiltti, niin saan ehkä joskus lainata...

      Poista
    3. You know me, hetken päästä myyn sen halvalla!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...