12.9.2013

Aamusta iltaan - päivän asut

Brittilehdet ovat aina täynnä niitä "näin pärjäät samalla asulla toimistolta baariin" -juttuja, ja niitä on tullut luettua varmaan monta sataa. Onneksi, sillä tänään niistä oli valtavasti apua päivän asua suunnitellessa.

Mekko Filippa K
Toppi Lindex
Pretty Ballerinas

Tämä on se viime viikonloppuna ostamani uusi mekko, joka on kyllä ehkä maailman helpoin päälle puettava ja päällä pidettävä. Pienet vetskaritaskut eivät kuvasta erotu, mutta siinä ne ovat molemmin puolin. 

Sukkikset olisivat olleet hyvä valinta, vaikka olihan siinä keskipäivällä kieltämättä hetken aika lämmin... Nahkatakki sen sijaan oli ihan kiva lämmike (pitäisi käyttää sitä edes silloin tällöin).
Illaksi vaihdoin ballerinat korkkareihin, isomman käädyn kaulaan ja pienemmän laukun käteen. Pahoittelen kuvan rakeisuutta: oli niin hämärää, että oli pakko parannella kuvaa vähän väkivaltaisesti näillä heikoilla taidoillani.

Mekko sama
laukku Filippa K
kengät Ecco

Uusi, tummanpunainen Macin huulipunani ei näissä kuvissa näy, mutta jos kerron että poikani mukaan näytin ihan vampyyrilta, osaatte varmaan heti kuvitella sen sävyn mielessänne!

***
Olemme suunnitelleet viikonlopulle vielä yön-yli-veneilyreissua, joten toivotaan, että hyvät ja lämpimät säät jatkuvat! Sitten alkaakin olemaan aika tyhjentää veneestä kaikki pilaantuva ja viedä se talvisäilöön. Meillä on onneksi lämmin säilytyspaikka sille, joten ei tarvitse roudata esim. aterimia, peittoja ja tyynyjä sieltä pois homeen tai ruosteen pelossa. Lopettelen tätä ensimmäistä veneilykesäämme todella hyvillä mielin; enpä olisi millään vielä kesäkuussa uskonut, miten tärkeä kesäharrastus siitä meille tulikaan ja miten monta tuntia veneellä vietimmekään! Toki sitten golfia tuli pelattua paljon aikaisempaa vähemmän, mutta kaikkeen ei vain voi ehtiä (enkä todellakaan ole golfin suhteen yhtä uskonnollisen fanaattinen kuin mieheni...).

Seuraava, isompi vene on jo ollut (miehen!) puheissa, mutta olen yrittänyt toppuutella ja vakuuttaa, että "pärjäämme" hyvin vielä tuolla nykyiselläkin ainakin ensi kesän... Mieheni on tosin niin maltillista sorttia, että veikkaan seuraavankin harkinta- ja hankintaprosessin vievän usempia vuosia :-)

10 kommenttia:

 1. Kyllä se pikkumusta vaan taipuu niin kovin moneen menoon! Kauniita kumpikin kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, etenkin kun uhraa asialla pari minuuttia aamulla tai edellisenä iltana :-)

   Poista
 2. Hyvä hankinta, tuommoisen muunneltavan pikkumustan voisin itsekin ottaa vaatekaappiini!

  Kivaa viimeistä veneilyviikonloppua, toivotaan että säät suosivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan ihan meidä kaikkien iloksi mitä mainointa säätä!

   Poista
 3. Loistohankinta, menee tosiaan sekä työhön että juhlaan.

  Sää näyttää ihan loistavalta veneilylle, nauttikaahan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yllättävänkin hyvältä näyttää, jee!

   Poista
 4. Todella hyvä hankinta. Tuollainen pitäisi itsekin ostaa omaan kaappiin. (Jos sinne jotain mahtuisi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän munkaan kaappin olisi mahtunut :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...