11.9.2013

Päivän asu eikä juuri sitten muuta

Neule Esprit | Hame Malene Birger |
kengät Kennel und Schmenger
Mitäs tähän nyt sanoisi... mulla on jalassa sukkahousut, ja kyllä muuten ärsytti vetää niitä aamulla jalkaan. Perkele!

Houdini-koiramme oli taas tänään karannut erittäin tiiviisti aidatulta pihaltamme, ja seikkaillut täällä naapurustossa pari tuntia ennen kuin joku kiltti ihminen oli alkanut epäilemään, että oliko tyypillä ihan oikeasti lupa olla ihan yksin liikenteessä. Onneksi koiralla oli valjaat päällä ja valjaissa yhteystiedot ja mieskin oli vielä tajunnut/ehtinyt/viitsinyt vastata puhelimeen*, jotta karkulainen saatiin toimitettua takaisin kotiin!

Poikamme oli siis päästänyt koiran pihalle pissalle ihan normaaliin tapaan ja kuulemma hän oli sitten jossakin vaiheessa alkanut ihmettelemään, missä koira piileskelee :-O No, onneksi koira ei ollut lähtenyt korttelia pidemmälle, ja tuo on kyllä niin ahne yksilö, että olisi ollut tasan klo 17 ulko-oven takana vaatimassa ruokaansa!

*vastaan itse tosin harvoin tuntemattomiin numeroihin, sillä 99% joku yrittää aina joko myydä mulla jotakin tai sopia myyntitapaamista kanssani....ja siksi, että istun suurimman osan työajastani palavereissa

Työpäivä hurahti taas ohi niin nopeasti, että ihan itsekin yllätyin, kun kello oli viisi ja lähdin ajelemaan kotia kohti. Miten sitä joinakin päivinä ehtiikin tekemään vaikka miten monta asiaa, tapaamaan ihmisiä, istumaan palavereissa, kirjoittelemaan polveilevia sähköposteja, väsäämään exceleitä ja tekemään suunnittelutyötäkin, kun taas joskus tuntuu siltä, ettei ole saman pituisen päivän aikana saanut juuri yhtään mitään aikaiseksi?!

Ehkä sitä on sellaisen turboahdetun päivän jälkeen kieltämättä vielä vähäsen väsyneempi illalla; se selittänee (migreenin ja sen taltuttamiseksi otetun lääkkeen lisäksi), miksi nukuin juuri puolen tunnin päikkärit... Mutta nyt jaksaakin sitten valvoa pirteänä ainakin yhteentoista, eli ihan pikkutunneille asti :-)

Liviltä alkaa kohta ohjelma nimeltä Kirsi ja himoshoppaajat, jossa Kirsi Salo auttaa "holtittomalla kuluttamisella velkaantuneita naisia saamaan taloutensa kuntoon". Ei tietenkään suoranaisesti kosketa mua, mutta voihan sitä nyt sivusilmällä vilkuilla...voin jakaa parhaat opit teidän kanssanne, jos sieltä nyt sattuisi jotakin konkreettista kouraan!

6 kommenttia:

 1. No joo, ohuet sukkahousut on kyllä kamalat, (kun mä en saa niitä pysymään ehjänä)mutta paksut mustat on kyllä ok. JOs ei muuten, niin onhan ne lämpimämmät ja peittää mun pattipolvet ;)
  Työpäivät kyllä hujaa sellaista vauhtia ohi, ettei ole mitään hajua missä mennään. Omat havainnot rajoittu alueelle, oho-taas on ilta. Tai dämn, taas pitää herätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin itse asiassa odotan jo sitä, että saisi vetää paksut, mustat sukkikset jalkaan - sääret näyttää niin paljon kapeammilta ne jalassa :-)

   Mulla on ollut ihan kaikkien aikojen työviikko, huh huh! Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 2. Mä olin sinnikkäästi ilman sukkahousuja. Muuten meni ihan mainiosti mutta tuossa puoli yhdeksän aikaan alkoi olla vähän viileää. Vielä on kesää jäljellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taas patsastelin paljain (ja valkoisin....) säärin, oli niin vapauttavaa! Ja joo, vähän kylmäkin tuli.

   Poista
 3. Voi hurja, onneksi hauveli pääsi ehjin nahoin takaisin kotiin! Meidän houdini pääsee jotenkin pujahtamaan pois valjaistaan, ja anopilta se onkin pari kertaa pujahtanut karkuun kesken lenkin.

  Ihana asukokonaisuus jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin koira osaa muuten peruuttaa valjaistaan ulos, jos taluttajaa vetää suoraan vastakkaiseen suuntaan (hassua, että munkin anopille on käynyt niin)... Ja toi törkiäinen livahti taas tänään suoraan mun nenän edestä karkuun sieltä pihalta - enkä ehtinyt edes näkemään, mistä kohtaa pujahti livohkaan!!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...