5.9.2013

Etten nyt vaan olisi liian hienona!


Neule Cos | Hame Esprit | kengät Zinda
Mikä ihme siinä on, että sitä arastelee käyttää vaatearsenaaliaan koko sen leveydeltä, vaan alkaa viime hetkellä himmailemaan ja ihan vähän downgreidaamaan asuaan, ettei nyt vaan olisi ylipukeutunut?! Vai olenko minä ainoa, joka tekee niin?!

Tämä ei siis missään nimessä johdu siitä, että pelkäisin olevani tilaisuuden tai päivän tai juhlien parhaiten pukeutunut, ei missään nimessä. Ennemminkin mulla on joku sisäinen tai kirjoittamaton raja, jota en millään osaa ylittää joutumatta tyylillisesti omalle epämukavuusalueelle (vaikka juuri se varmaan tekisi ainakin joskus ihan hyvää...). Tämäkin asu olisi ollut vielä skarpimpi, jos olisin vetänyt edes näön vuoksi harteille jonkun jakun, mutta jotenkin se tuntui liian formaalilta. Kuva kertoo kuitenkin totuuden: hyvin olisi kärsinyt. Onneksi Keep-a-Cup mätsää sentään neuleen väriin, jotta pysyy edes joku taso :-)

Olen varmaan aikaisemminkin maininnut, että osaan kehittää lomamatkojen suunnittelusta itselleni aivan kamalan stressitilanteen, ja tässä sitä taas ollaan. Saimme yllättävän sutjakasti hiihtolomalennot varattua, ja sen pitäisi auttaa jo määrittämään, minne mennään (ja etenkin koska). Mutta kovin on hankalaa, ja haluaisin tehdä päätöksen ihan nythetisamantien, ettei vain menisi joku mainio hotelli sivu suun oman päättämättömyyden ja vitkastelun takia. Siihen kun lisäät sen, että miehellä on jumalattoman ärsyttävä tapa löytää vähän jokaisesta ehdotuksesta joku vika, mutta kuitenkin toteaa aina lopuksi, että kyllähän nyt mulle käy ihan kaikki. Ja juuri kun olen löytänyt mielestäni hyvän ja olen jo lähes ostoputkessa, hän palaakin siihen ehdotukseen B ja alkaa punnitsemaan sen hyviä ja huonoja puolia. Mies kutsuu sitä harkitsevaisuudeksi ja analyyttisyydeksi, minä taas joksikin ihan muuksi. Aaarrgghhh!!!

Voi siis olla, etten nyt pysty pariin päivään bloggailemaan, kun suhailen seitsemän eri Chrome-ikkunan välillä eri hotellisaiteilla ja yritän tehdä valintaani... Loppujen lopuksi päädymme varmaan taas Chamonix'hin (kaksi edellistä vuotta oltiin siellä) - ollaanhan me oltu Thaimaassakin jo melkein kymmenen kertaa!

Nyt on kuitenkin unten aika, öitä ja kauniita unia!

10 kommenttia:

 1. Tuo päättämättömyys, voi miten tuttua se on! Ja joka asiassa, aamulla pukeutumisesta loman ajankohdan päättämiseen ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joo, se pitkä "tuumailutauko" siinä avonaisten vaatekaappien edessä seisoskellen...

   Poista
 2. Kaunis asu, minusta nuo kengät ovat ihanasti puseron kanssa samaa sävyä.

  Meillä tuossa lomasuunnittelussa on yksi helpompi kohta: minä nimittäin päätän minne mennään. Saatan hyväksyttää suunnitelmani miehellä, tai sitten en :) Vaikeampi on tämä perhekoko. Valmismatkoja rajoittaa rutkasti se, että kovin moneen hotellihuoneeseen ei mahdu viittä henkeä.

  Mutta onhan se loman suunnittelu kuitenkin ihanaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, yhden lapsen saa tungettua aina melkein mihin tahansa - ja halvemmallakin pääsee! Mulle loman suunnittelu on kyllä lähinnä stressaavaa, ja vasta sitten helpottaa, kun kaikki varaukset on tehty ja pääsen vaikka suunnittelemaan lomagarderoobia...

   Poista
  2. Hih, mulla on päinvastoin. Stressi iskee sitten kun pitäisi saada jotain vaatetta matkalaukkuun. Ehkä juuri ja juuri saan paperinreunaan listattua, että saanko esim. riittävän monta t-paitaa haalittua :)

   Poista
  3. Jos sä hoidat tän hotellivaraushomman, niin mä tulen pakkaamaan sun matkalaukun seuraavaa reissua varten!

   Poista
 3. Et ole liian hienona, upea asu kerrassaan ! Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 4. Kaunis asu! Ymmärrän kyllä täysin tuon "downgreidaus" idean. Sorrun siihen itsekin. Viime hetkellä vaihdan tuttun ja turvalliseen. Kyse ei todellakaan ole siitä, että kokisi olevansa liian hieno, vaan siitä, että tuntee herättävänsä jotenkin huomiota, kun on vähän eri tavalla pukeutunut kuin normaalisti - vaikka sitä ei välttämättä kukaan muu huomaisi. Hullua! Ja puoli vaatekaappia seisoo käyttämättä tämän takia... (sitä puolta nyt sitten myyn huuto.netissä, kun on muutto tulossa)

  Tuttua myös tuo "harkitsevuus ja analysointi" (eli päättämättömyys). Aika pitkä yhteinen taival on takana yhden samanmoisen kanssa... Aika usein hermo kiristyy, kun kaikki sopii, mutta varmuuden vuoksi pitää vielä vähän miettiä :) Enkä itsekään ole mikään kovin impulsiivinen...

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, etten ole yksin tämän asian kanssa - huuto.net olisi ihan oikea paikka monelle munkin tavaroista, mutten jaksa/viitsi myydä kaikkea yksitellen tai etenkään ilmoitella niitä niska-helma-mittoja... Niinpä varasin taas kirppispöydän lokakuussa ja yritän olla entistä reippaampi tavaroista luopuja.

   Mahtavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...