23.9.2013

Pitkän päivän asu


Kävin ihan pikapikaa töiden jälkeen kotona; kahdessakymmenessä minuutissa valvoin lapsen läksyt ja kiehautin pastaa eilisen kastikkeenjämän seuraksi. Sitten koira autoon ja trimmaamoon (siitä tuli muuten niin komea!), ja sieltä taas kotiin, piilarit päähän, punaa huuliin ja uudestaan baanalle. Nyt pääsin taas kotiin ja syötyäni pari leipää (lounassalaatti ei oikein kantanut tänne asti) olen vihdoinkin kykenevä tekemään tämän hyvin lyhyen asupostauksen.

Siinä ne nyt ovat, paksut sukkahousut. Ihan ok osasin olla niiden kanssa :-) Töissä olin ballerinoissa ja illaksi vaihdoin nilkkurit jalkaan (note to self: osta jotkut pehmustetut puolipohjalliset asap!).

College Zoe Karssen
Hame Selected Femme
Pretty Ballerinas

Pitäisi varmaan tehdä vielä töitä, mutta väsyttää niin kamalasti (käyhän kello jo kymmentä!), että nyt en kyllä pysty. Taidan sen sijaan odottaa vielä kymmenen minuuttia ja katsoa sitten tuoreen Good Wife -jakson; yleensä tulen ratsastustunnilta niin myöhään, etten koskaan ehdi katsomaan sitä heti maanantai-iltana, joten tätä tilaisuutta ei kannata missata!

Hyvää yötä!

P.s. Väliaikatietoa Diorin Gel Coatista: yhden kynnen kulmasta lohkesi jo  lakka pois ja toisessa näkyy selvää kulumaa kärjessä. Not happy. Myönnettäköön kuitenkin, että intouduin eilen tekemään vähän kotiaskareita (mm. pesin kolmet lapsen lenkkarit) ja muistin vasta puolessa välissä vetää kumihanskat käteen...

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo paita! Ja sukkahousut, kai ne on kaivettava esiin. Tänään oli kyllä viimeinen sukaton ballerinapäivä, jatkossa ei enää tarkene.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä jo NIIN kylmä, ettei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin antaa periksi. No, kyllähän niistä kesävaatteista ehdittiin jo nauttiakin aika pitkään :-)

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus! Tykkään kovasti ja sopii tuommoiseen "tukka putkella" päivään oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinä ei paljon ehtinyt miettimään saati vaihtamaan vaatteita muuta kuin tosiaan ne kengät...

   Poista
 3. Nätti kokonaisuus ja hauska toi paita :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvän näköinen yhdistelmä! Me likey!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...