8.9.2013

Pakollinen burgundy


Instagram-seuraajani (kaikki te kaksi, moi äiti!) näkivätkin jo tästä uudesta laukusta ekan vilauksen pari päivää sitten, ja tässä se nyt tulee isompana. Merkki on J.Crew ja malli on Biennial Medium. Joku blogiani pidempään seurannut ehkä kaivelee juuri mielensä sopukoita ja miettii, että eikös tuolla Hekulla nyt ollut samanlainen laukku jo kerran aikaisemminkin? Hulluko se on? 

No siis joo ja ei. Mulla oli tosiaan tästä mallista isompi versio mustana, mutta palautin sen, koska sen ompeleet rispaantuivat ja kahvoihin tuli pari halkeamaa. Olin kuvitellut saavani jonkun alennuksen seuraavasta tilauksesta tms., mutta he eivät tarjonneet muuta vaihtoehtoa kuin koko veskan palauttamisen, joten pakkohan sitten oli niin tehdä.

Tämä laukku oli niin hyvässä tarjouksessa, että päätin sietää pari langanpätkää, jos sellaisia ilmaantuu, sillä olin joka tapauksessa ajatellut ostavani syksyksi jotakin viininpunaista nimenomaan asusteen muodossa. Ehkä viininpunaiset hanskat olisivat vielä pirteä lisä?!

Oloni on äidin hoteissa vietetyn viikonlopun jälkeen juuri niin hyvinsyönyt, kuin mitä osasin aavistellakin (olisi pitänyt tajuta paastota pari päivää etukäteen); olen yrittänyt kompensoida tilannetta silittämällä ja siivoamalla pari tuntia, muttei sillä taida päästä kuin ihan alkuun... Siitä olen kyllä ylpeä, että sain kuin sainkin itseni revittyä lenkille eilen (olin siis kirjaimellisesti jo viinipullossa kiinni, kun muistin pakanneeni lenkkaritkin mukaan) ja juoksin loppujen lopuksi melkein kahdeksan kilsaa ja kaiken lisäksi ihan ennätysvauhtia - kunpa täälläkin olisi pururata, jolle pääsisi juoksemaan tuon superkuluttavan asvaltin sijaan...

Nyt hyppään fillarin selkään ja lähden etsimään tästä naapurustosta poikaani, joka ei vastaa puhelimeen ja jonka pitäisi pikkuhiljaa alkaa tulemaan kotiin. Hyvää harjoittelua tulevia teinivuosia varten!

10 kommenttia:

 1. Kaunis laukku niin maliltaan kuin väriltään. Pidän myös tuosta vähän rouheammasta nahasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä nahka on tosi kivannäköinen -ja hyvin käyttöä kestävä, koska pikkunaarmut eivät näy ollenkaan!

   Poista
 2. Onpa tosi nätti laukku! Malli on kiva, samoin väri. Lucky you :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana laukku! Täydellinen väri ja kaunis malli! Ja rakastan tuota röpyläistä pintaa ;-D.

  Edellisestä kalliimmasta laukkuostoksestani onkin jo melkein kaksi vuotta, hmmm....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - munkin mielestä juuri tuo röpyläinen pinta tuo laukkuun vähän luonnetta, sillä muutenhan se on varsin simppeli. Seuraavaa alea odotellessa, vai mitä :-)

   Poista
 4. Vau mikä herkku! Ja tarvitseeko edes erikseen mainita että väristä tykkään erityisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin vähän sulta matkittu!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...