25.9.2013

Kalsarikuosia


Ulkoilutin aamulla koiran päälläni pipo, hanskat ja untsikka; jaloista paleli, joten pitää kaivaa Uggitkin jo esiin. Ja vaikka päivällä lämpeni ihan +6 C:een, oli tänään ehdottomasti oikea päivä korkata neulekausi tällä uudella kalsarikuosisella Cosin neuleella. Niin ruma, että siinä on jotakin viehättävää, ainakin omaan silmääni; tässä vaiheessa on kyllä hyvä kertoa sekin, että mielestäni bokseri on kaikista kaunein koirarotu :-)

Työpäiväni oli varsin raskas, ja näytin selvästi myös vanhalta ja väsyneeltä, sillä ensinnäkin näin sen ihan itse peilistä, ja sitten eräs varsin hienotunteinen kollegani myös kyseli, onko kaikki hyvin, kun en näytä ihan omalta itseltäni - kuten sanottua, hän on todella hienotunteinen. Eilinen humpsuttelu (vaikka olinkin ihan ihmisten ajoissa kotona, mutta too much prosecco is too much prosecco) vaati veronsa, ja kaiken lisäksi mies lähti kukonlaulun aikaan lentokentälle, enkä saanut heti unen päästä uudelleen kiinni joskus neljän aikaan aamuyöllä. Seuraavan kerran saa kyllä nukkua yönsä alakerran sohvalla ja hiipiä sieltä käsin ovesta ulos, sillä minä selkeästi tarvitsen kauneusuneni!

Työnkuvaani kuuluu kuunnella ja auttaa ratkaisemaan ihmisten (työ)ongelmia, hyväksyn sen - ja jopa nautinkin siitä, kun saamme asioita edistettyä pienista hankaluuksista huolimatta ja lopputulos tuntuu aina sitäkin hienommalta. Silti sellaiset päivät, jolloin kaikilla ovellani piipahtavilla on jotakin valitettavaa tai vähintäänkin hankala pulma ratkaistavana, ovat varsin raskaita (etenkin kun on nukkunut huonosti) ja tänään oli juuri sellainen päivä. Asiaa ei yhtään auttanut suoraan yläpuolellani jo ties monettako päivää jatkuva remontti, mistä aiheutuva pauke, jytke ja porausäänet ovat aivan järjettömän häiritseviä! Vielä kun soppaan lisää omasta pihasta omalla huolimattomuudella otetut pysäköintisakot, voi päivän toivottaa unholaan ja toivoa, että huominen ei olisi eilisensä kaltainen.

11 kommenttia:

 1. Kalsarikuosi on pop ja hei, parempaa huomista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mä olen pop :-) Ja kiitos, olen itsekin jo ihan varma, että huominen on taas oikein hyvä päivä - tai sitten ainakin teen siitä sellaisen!

   Poista
 2. Onneksi viikko alkaa käymään jo loppuaan, olkoon se alkua parempi. Terveisin yksi umpiväskä.

  VastaaPoista
 3. Jonka piti sanovan et noi popot on sairaan makeet.

  VastaaPoista
 4. Onneksi on jo torstai! Kyllä se viikonlopu sieltä vielä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on - ja sitä ihanammalta viikonloppu aina tuntuu, mitä kovemmin on paiskinut arkena hommia!

   Poista
 5. Kyllä kunnon yöunet ovat tarpeen. Kivasti sopii toi koru tuohon asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tarpeen, mulla ainakin: kestän kaikkea muuta, paitsi huonoa tai liian vähäistä unta!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Jotenkin arvasin, että sun mielestäsi kalsarikuosi olisi aika toimiva :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...