19.9.2013

Uusia kuvakulmia

Sain Riinalta (Luksusta arjessa) haasteen, jossa pitäisi paljastaa kodistaan uusia, ennennäkemättömiä kohtia tai ainakin ravistella niitä omia kuvaustottumusksia, sillä niinhän se on, että sitä helposti urautuu kuvaamaan tiettyjä paikkoja tai kohtia omassa kodissaan: itse otan asukuvat lähes aina saman valkoisen, tylsän seinän edessä ja pikkuesineitä kuvaan usein takkahuoneen vanhan senkin päällä.

Päätin siis ottaa keittiöstä pari kuvaa (se ei arkioloissa ole koskaan blogikelpoinen....) ja yritin muutenkin katsella kämppää vähän uusin silmin, mutta ei tästä nyt mitään ihan huikeaa paljastusten kuvakavalkadia tullut, valitan!


Korkean ruokailutilan vieressä on keittiömme, joka on armollisesti hieman katseilta suojassa; osassa taloyhtiömme asuntoja tuo väliseinä on kaadettu, mutta meille tämä on paljon toimivampi ratkaisu. Nykyään uusissa asunnoissa suositaan paljon avokeittiöitä, mikä ei olisi itselleni se mieluisin ratkaisu, sillä fakta vain on, ettei meille ole aina kaikki ihan tip top - etenkään köökin puolella.

...jo tuonne vasempaan peräkulmaan tuupatut punkku- ja öljypullot
paljastavat hieman, öh, boheemimman luonteemme

Stokke on edelleen olemassa, sillä se on oiva keittiöjakkara!


 Sitten siirrytiinkin takkahuoneen puolelle, vaikka onhan siellä ennenkin käyty.

Hei, siinähän se automaattilaukaisija onkin!
Sitten fuskaan taas vähän, koska tässä seuraavassa kuvassa ei ole niinkään uusi kuvakulma, mutta uusi esine kuitenkin: viikonlopun Design Marketin löytöni oli tällä kertaa tämä Havuu-säilytin, joka toimii eteisjakkarana ja kätkee sisäänsä kaikki lapsen hanskat, pipot ja kypärät. Mainio!

Jakkaran kansi on kaksivärinen. Tämä omani on musta-valkoinen,
mutta niitä on myös kirkkaammissa väreissä. Ja jakkaraakin saa sekä
valkoisena että puunvärisenä.

Jakkaran päällä on eräälle ihastuttavalle 10-vuotialle synttärilahjaksi ostettu korupuu, sekin samaisilta markkinoilta - tunnelma oli muuten ihan kuin Hulluilla päivillä: yhtä kamala ryysis ja ihmisiä, jotka juoksivat ehtiäkseen ennen muita sisälle...

No niin, nyt on tämä haaste saatettu päätökseen. Pyydän mukaan Anetten, Tibsin, Taran, Bettyn ja Uusi kaunis päivä-blogin.

Viralliset ohjeet ovat vielä tässä, muistattehan liittää nämä mukaan!

-Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin.
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.
- Have fun!

12 kommenttia:

 1. Kiitos kun sai vierailla kauniissa kodissanne, tervetuloa viikonloppuna kylään meille. :) eli mukana ollaan.

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva kurkistaa kotiisi! Todella kaunis ja ihana!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis koti - ja tuo säilytinjakkara on mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos - ja kyllä, jakkara on nyt jo osoittautunut tosi käteväksi!

   Poista
 4. Kiitos kun jätit linkin blogiini, niin osasin tulla tänne kurkistamaan kuvakulmiasi! Teillä on todella kaunis koti! Jäin lukijaksesi, iloista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste oli hauska! Tervetuloa lukijaksi, minäkin tulen vielä uudestaan paremmalla ajalla vastavierailulle, kun viimeksi oli niin kiire, etten ehtinyt kunnolla lukemaan juttuja (kuvat olivat kyllä hienoja).

   Poista
 5. Kauniita kuvia ihanasta kodista! Kiitos, otetaan haaste vastaan - haastetta siinä kyllä riittääkin :). Sitä tulee aina otettua kuvia niistä samoista parista paikasta, mutta nyt viikonloppuna yritän etsiä kodistani uusia kuvakulmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Kiva, että lähdet mukaan - olen niin utelias, että mielestäni on tosi kiva kurkistella muiden koteihin :-)

   Poista
 6. Kaunis koti! Olet oikeassa että moni haluaa ison avokeittiön jossa ehkä keskellä työtaso, ehkä se on nyt muotia.. Meidän pitäisi päivittää keittiö koska me olemme myymässä kotiamme ja moni sanoo että JOS keittiö olisi uudempi niin.. ja moni haluaisi myös keittiösaarekkeen... No meillä isohko keittiö ja siitä saisi vaikka mitä, mutta ehkä pitää pyytää hyvä suunnittelija katsomaan ensin. Niin ja minä en kyllä suosisi avokeittiötä, haluan kokata rauhassa ja sotkut saa paremmin piiloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä munkin mielestä avokeittiö on kivan ja, no, avaran näköinen niin kauan kuin se on virheettömän siisti ja puhdas. Meidän keittiö ei todellakaan aina ole, ja sitten kuitenkin ärsyttäisi se sekaisuus siinä silmien alla ja stressihän siitä tulisi! Mutta silti never say never, sillä on hyvin todennäköistä, että jos me tästä joskus muutamme pois, on uudessa kodissamme avokeittiö ja sitten sen kanssa pitää vain oppia elämään..(on sitä maailmassa paljon kovempiakin koitoksia!).

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...