25.10.2012

Bollinger & Bond - täydellinen yhdistelmä!

Eilinen ilta oli ihana irrottautuminen arjesta, sillä sain kutsun viralliseen Skyfall-ensi-iltaan, joiden etkoja isännöivät FS Films ja Suomen Iso-Britannian suurlähetystö. Kokkarit järjestettiin Tigerissa ja kaikki vieraat olivat huomioineet tumma puku -pukukoodin hienosti, joten paikalla oli erittäin edustavaa porukkaa puvuissaan, smokeissaan ja cocktail-mekoissaan. Tarjolla oli vaikka mitä hyvää ruokaa ja juomaa, mutta itse keskityin lähinnä Bollingeriin.

Omasta asusta ei ainakaan vielä ole kuvaa, sillä en tietenkään lähtökiireissä ehtinyt ottamaan kuvaa kotona (kun piti valvoa lapsen läksyjä, laittaa ruokaa ja meikata samaan aikaan) ja onnistuin kadottamaan juhlakuvien QR-koodin, jolla pääsisi juhlien kuvasivustolle. Kaikki halukkaat siis kuvattiin punaisella matolla suuren maailman tyyliin :-)

Leffasta sen verran, että se oli hyvä ja ehdottomasti katsomisen arvoinen. En halua paljastaa juonesta liikaa, mutta sen voin kertoa että erittäin timmi Daniel Craig on aika paljon yläkroppa paljaana :-) Jos jotakin kritisoin, niin sitä, että Bondin vanhat kunnon gadgetit (tikari kengän kärjessä, myrkkynuolia ampuva kello) oli jätetty aivan minimiin ja minä jäin kaipaamaan niitä - mutta kaipa Bondinkin pitää aina aika ajoin uudistua...

Näin blogi"tutunkin", nimittäin Business Woman -blogin kirjoittaja (jonka nimeä en taida tietää) oli myös paikan päällä miehensä - tai jonkun komean kavaljeerin - kanssa. Olisin käynyt moikkaamassa, mutten sitten alkuhärdellin jälkeen enää törmännytkään häneen, joten aikeeksi jäi. Tämä oli eka kerta, kun blogi- ja IRL-maailmat risteävät omalla kohdallani, jänskää!

Viikonloppuna jatkan tv-kuvausten jännittävän maailman parissa: tällä kertaa olen menossa Talentin livekuvauksiin poikani ja hänen kaverinsa kanssa. En itse ole ko. ohjelman ihan ykkösfani, sillä esiintyjien taso ei ole mielestäni mitenkään päätähuimaava, mutta pojille tuo on iso juttu, ja live-kuvauksissa on tosiaan aina oma viehätyksensä. Toivottavasti siellä myydään cavaa piccolopulloissa!

8 kommenttia:

  1. Kuulostipa kivalta illalta! Mekin ollaan suunniteltu miehen kanssa viettävämme hieman yhteistä aikaa tuon uusimman Bondin parissa, se on ainoa action-elokuva, jota suostun katsomaan ja kuuleman mukaan tämä Skyfall on yksi parhaista. Hyvä, että vahvistit että on katsomisen arvoinen.

    T.Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaanko vaikka niin, että se tarjoaa jokaiselle jotakin :-) Ja koska fanitan Adelea ihan tosin paljon, oli tunnari tällä kertaa mielestäni aivan erityisen hieno.

      Poista
  2. Hauskaa, oltiin siis samassa leffassa :) Kiva tilaisuus ja hyvä Bond-leffa!

    VastaaPoista
  3. Täällä Lontoossa(kin) on muuten melkoinen Bond-kuume tällä hetkellä. Pitääpä käydä itsekin katsomassa leffa, vaikken mikään isoin Bond-fani olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Bond on sellainen instituutio, että jokainen on nähtävä. Ja voin todellakin kuvitella, että Britanniassa se Bond-hehkutus vasta onkin huipussaan!

      Poista
  4. Hauska ilta teillä ollut!

    Itse en ole erityinen Bond-fani, mutta eiköhän tuo tule sitten kotona katsottua. Kerran kyllä istuin taksin kyydissä jonka kuski puhui koko matkan taukoamatta Bondin eri näyttelijöistä ja naispääosista. :-D

    Leppoisaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin kivaa viikonloppua uuden sohvanne uumenissa :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...