27.2.2013

Päivän asu kera vahvan itsekritiikin

Kyllä nyt on katsottava karua totuutta silmiin: ei ole vain niin, että olo olisi läski, vaan olen oikeasti onnistunut lihomaan muutamassa viikossa about viisikymmentä kiloa. Eikä tarvinnut käydä vaa'alla tämän todetakseni (en edes halua nähdä sen näyttämiä lukemia...), sillä farkut kiristivät aamulla niin paljon, että luulin niiden kutistuneen ja kotimatkalla autossa oli pakko AVATA NAPPI! Nyt ei muuten paljon naurata, vaikka oleenkin yleensä ihan itse aurinko!

Vaatii rankkaa itsetutkiskelua ymmärtää, miten nyt näin pääsi plösähtämään ja ehkäpä joudun ekaa kertaa elämässäni nyt oikeasti vähän keventämään ruokavaliotakin (hetkellisesti, huom!). Aloitin heti tänään syömällä salaattia ja vain yhden palan leipää lounaaksi, enkä syönyt illalla yhtään suklaata - tai juonut viiniä. Aika hyvin, vai mitä!?

Rankaisen itseäni lisää näillä asukuvilla, joissa esiintyy nyt kuitenkin ekaa kertaa The Farkkupaita - joka sai ekat kehut heti ekalla käyttökerralla. Kiitos Päivi :-)

Jakku Michael Kors, The Farkkupaita Gap, farkut COS
Sinisävyinen korukin pääsi ekaa kertaa käteen, kun kerrankin muistin oikeaan aikaan, että mulla on tuollainen...

Ja sen verran armahdin itseäni, että laitoin tuon kokovartalokuvan mahdollisimman pienenä tuon ison korukuvan kylkeen :-) Toi jakku on muuten se, jonka tilasin mega-alesta theoutnet.comista jo syksyllä - mutta joka viipyi aika pitkään räätälillä ennen kuin sain sen nyt vihdoinkin käyttöön. Otan siitä vielä parempia kuvia, kunhan pääsen luonnonvalon äärelle tässä joskus.

Olisi kiva päästä jo aloittamaan liikunta -  tämän edelleen jatkuvan (mutta onneksi pikkuhiljaa hiipuvan) flunssan lisäksi pimeä ja räntäinen keli on vähintään yhtä suuri henkinen este. Ei vain nappaa. (Ja sitten on muka vaikea ymmärtää, miksi olen lihonut...) Olisi myös kiva löytää joku uusi laji, josta voisin todella innostua - tai sitten voisin pitkästä aikaa palata joogan pariin, sitä olen vähän kaivannut elämääni.
(Toimisikohan tämä silleen aarrekartan tavoin, että kun kirjoitan tänne jotakin, se alkaa myös kuin itsestään toteutumaan?!)

No niin, keskiviikkodepiksistä kohti viikonloppua ja reippaampia fiiliksiä - voiton puolella ollaan!

16 kommenttia:

  1. Hei jee - just tänään (taas) hiplasin kaupassa farkkupaitaa. Alkaa pahasti vaikuttamaan siltä, että eiköhän sellainen omastakin kaapista kaikista angsteista huolimatta pian löydy. :-D
    Hyvältä näyttää toi sun ja rannekoru oli just eikä melkein!

    Ja sitten jatkokyssäri.. Mulla on yksi Marellan chanel-tyylinen jakku, joka on vähän liian löysä selästä. Onko sulla vinkata joku hyvä räätäli sen muokkaamiseen!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä hyvä! Munkin silmään pistää nyt joka paikassa farkkupaidat - ja kuulemma myös farkkulivit tekevät comebackiaan...

      En millään muista sen käyttämäni ompelimon nimeä, mutta sijaitsee Albertinkadulla muistaakseni juuri ennen Pursimiehenkatua. Teki hyvää duunia, mutta oli tosiaan aika tukossa, joten jouduin odottelemaan useamman viikon ennen kuin tuli valmista.

      Poista
    2. Ok. Täytyy tutkailla jos löytyisi hyvä modisti täältä Espoon puolelta. Jos joku lukee tän, niin saa mielellään vinkata!

      Poista
    3. Espoosta ei kyllä nyt tule mieleen ketään hyvää - toivottavasti joku muu tulee vinkkaamaan meille molemmille!

      Poista
  2. Tuntuu olevan liikkeellä. Tuota läskistymistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Olisiko joku tän flunssan sivuoire, oletko säkin ollut samassa taudissa?!

      Poista
  3. No ei sussa kyllä mitään läskistymistä näy :)
    Paitti, että sama virus on iskenyt kyllä tännekin. Eilen työhousut kiristi niin paljon, että epäilin niiden jo vaihtuneen tytön housujen kanssa, heh.
    Mutta ei, omat ne olivat.
    Mä olen nyt saanut itsestäni irti sen verran, että olen käynyt lenkillä ainakin joka toinen ilta, sellasen 5km reipasta kävelyä naapurin rouvan kanssa. Jee, ehkä ne jenkkakahvat kesään mennessä on sulaneet? Paitsi, että jos ahtaa toissta päästä suklaata sisään sitä mukaa, kun lenkkipolulle karisee kaloreita...

    Mä en vielä ole päässyt farkkupaidan fiiliksiin ihan täysilä, TOSIN hipelöin yhtä jo tuolla henkkamaukassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen hyvä peittämään tuon keskivartalolihavuuteni, mutta usko pois, siellä se lymyilee tuon löysän farkkupaidan alla ja ihme, ettei housujen takasauma ratkennut!

      Kaikki liikunta on aina kotiinpäin, joten hyvä sinä! Mullahan on koira, joten teoriassa pitäisi lenkkeillä joka päivä, mutta nyt on mennyt jo muutama viikko ilman jokailtaista reipasta kävelyä - pitää nyt tarttua itseä niskasta kiinni ainakin sen suhteen! Tosin se ei vielä mitään jenkkakahvoja sulata, mutta voisi edes vähän hidastaa lihomistahtia..

      Poista
  4. Pöh läskistymiselle, minulla on raskauksien jälkeinen mahalöllö edelleen, jota ei tunnu saavan kirveelläkään pois. Ärsyttävä se on, joten tsemppaillaan toisemme taas lenkille :D?

    Tuo jakku on ihana, lisää kuvia pliis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta sinähän olet jo niin hyvässä juoksuvauhdissa uusine kenkinesi, keep it up! Mä laahustelen perässä :-)
      Ja lisätsempeistä ei tosiaankaan ole koskaan mitään haittaa, vaikka itsehän sitä pitää saada oma (läski)perse sieltä sohvalta ylös ja ulos...

      Mäkin olen tuosta jakusta nyt vähän innostunut, vaikken muuten olekaan käyttänyt bleisereitä enää vuosiin.

      Poista
  5. Farkkupaita näyttäkin tosi kivalta asussasi ja koru on aivan ihana ! Minäkin odottelen, että pääsen taas liikkumaan, flunssan jäljiltä en ole vielä uskaltanut tehdä mitään .... onnekis nyt on edes aurinkoista, toivotaan että hyvät kelit jatkuvat vielä viikonlopulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonlopuksi tulossa n. 15C pakkasta, siinä kelissä onkin kiva juosta :-) (Olen kyllä sitäkin tehnyt, mutta jotenkin vaikea kuvitella, että saisin itsestäni sen nyt irti...) Ehkä parempi, että parannumme nyt rauhassa: sydänlihaksen tulehdus on kuulemma varsin viheliäinen vaiva!

      Poista
  6. Mä en kestä.
    Sinä ja sun shoppailut. Hirvee shoppailukiime iskee. Paha paha. :D
    Looking good.

    VastaaPoista
  7. Pari kiloa sinne tänne. Ei se onnellisuus siitä pelkästään koostu :) Nätti yhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet täysin oikeassa, onnellisuus tulee ihan muista asioista! Silti on kurja olla, kun housut kiristävät ja mahaan jää syvä punainen painauma, joten kyllä nyt vähän pitäisi skarpata.

      Ja kiitos kehuista :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...