4.1.2014

Da bomb!

Kolmas kerta sanoi taas toden; tämän Whistlesin bomberin varaan oli laskettu paljon, ja onneksi ei tarvinnut pettyä (en ehkä olisikaan kestänyt niin suurta takaiskua). Huh, mission accomplished ja voin siirtyä sujuvasti odottamaan seuraavaa pakkosaadajustnyt-kohdetta - ei varmaan tarvitse kovin kauan venailla :-)


Ja jos jollakin on vielä pyytämiäni rehellisiä (ja omani kanssa eriäviä) mielipiteitä olemassa, niitä ei tarvitse enää kertoa, sillä tämä pysyy!

Sitten vielä Leon & Harperin uusi svetari, jonka juju on tuo rinnuksen reikäleikkaus. Tuo jää käyttöön vapaa-ajan vaatteeksi; esim. veneillessä on kiva, että on jotakin muuta kuin ne iänikuiset hupparit, joissa tunnuin hengailevan lähes koko viime kesän.

Leon & Harperin labelit ovat nokkelanpokkelan hauskoja, kuva löytyy Instagramista täältä.

Mainitsin eilen myös uuden Whistlesin neuleen, mutta valokuvat kertoivat enemmän kuin peili, ja tulinkin siihen lopputulokseen, että ainoa oikea ratkaisu on palauttaa se (jollen vielä ehtinyt repimään siitä lappuja irti, tajusin juuri...). Unohtakaa siis se!

Kohta pitää etsiä joku vähän juhlavampi setti päälle, sillä lähdemme tosiaan viettämään joulua sukulaisten kanssa. Tiedän pääseväni notkuvan herkkupöydän äärelle, eikä juomissakaan yleensä ole säästelty... ihan hyvä, että kävin jo aamulla ratsastamassa, vaikka herkuttelun määrä tulee illalla olemaan sitä tasoa, että olisi pitänyt viettää koko alkuviikko hevosen selässä kompensoidakseni sitä edes vähäisissä määrin. Mutta siis ihanaa päästä valmiiseen pöytään, ja anoppi on kaiken lisäksi aivan erinomainen kokki, joten olen vain kiitollinen ja innoissani sekä ruoasta että hyvästä seurasta! Meitä on kymmenen yli kymmenenvuotiasta ja yksi supersöde kohta 3-vuotias, jonka kanssa on aina ilo touhuta ja leikkiä.

Mitään suurta ohjelmaa ei tälle viikonlopulle olekaan; huomenna pitää käydä palauttamassa ne kaksi muuta bomberia (they bombed - joko riittää bomb-väännökset?!). Yritän olla ostamatta mitään muuta - täytyy kulkea laput silmillä ja puolijuoksua jolkotellen välttääkseni [Ison Ompun, hah!] valtaisat kiusaukset.

Nyt tukkaa laittamaan: yritän saada aikaiseksi vähän samanlaisen kampauksen, kuin mitä kampaaja teki mulle Puumabileisiin, sillä mulla on viikon päästä isot juhlat, joissa pitäisi olla hyvinkin juhlavana, enkä ole muistanut varata kampaajaa...

8 kommenttia:

 1. Kyllä "musta hevonen" todellakin vei potin! Tuo on hyvä, ne kaksi muuta joutaakin palautukseen :)
  Kiva myös tuo svetari. Tykkään.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, onneksi tämä viimeinen ässä oli sitten toimiva!

   Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Kolmas kerta (vai takki) toden sanoo. Ehdottomasti paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Käy vain vähän raskaaksi, kun pitää ostaa kaikkea kolme, jotta sitten vihdoin saa sen parhaan itselleen...

   Poista
 3. Ehdottomasti da bomb! Tosi hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Ihanat, sä oot aina niin style :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...