22.1.2014

Lindex Extended

Lindex lanseerasi tänään edgymmän Extended -mallistonsa, joka tuntuu olevan suunniteltu juuri minulle (kai). Tässä otteita lehdistötiedotteesta sekä muutama lempikuvani (jotka lainasin täältä). Tai oikeastaan tässä taitaa olla suurin osa fiiliskuvista :-)

"Mallisto on rohkea ja muotitietoinen, mutta ennen kaikkea haluamme tuoda esille kauden Must have -tuotteita”, sanoo Nina Starck, Lindexin Head of Design. Extended täydentää Lindexin muita mallistoja urbaanilla tyylillään, joka on selkeä ja trendikäs. Malliston inspiraatio on haettu Euroopan metropolien katumuodista.
“Haluamme tarjota muotituotteita, jotka antavat käyttäjälleen tyylikkään lookin. Inspiraatiota pukeutumiseen haetaan paljon katumuotikuvista, joissa esitellään todellisia asukokonaisuuksia. Juuri tätä haluamme välittää Lindex Extended -mallistolla”, Nina Starck kertoo.
Lindex Extended -mallisto on suunniteltu naisille, jotka arvostavat ylellisiä materiaaleja ja viimeisteltyjä yksityiskohtia. Mallisto näyttää ja tuntuu hyvältä ja antaa positiivista energiaa. Ensimmäinen Extended-mallisto muodostuu kymmenestä tuotteesta. Malliston väriskaala on neutraali ja se koostuu mustan, harmaan ja kermanvalkoisen eri sävyistä. Olennaisia yksityiskohtia ovat mekkojen ja puseroiden syvään uurretut selkäosat sekä näyttävät asusteet."
Saappaat eivät valitettavasti kuulu mallistoon.

Laukku mulle (jos on nahkaa)! Löytyy myös mustana

Printtipöksyt, yes please!

Molemmat takit. 
En saisi innostua Lindexin luomuksista näin paljon, mutta kun ihan oikeasti tykkkään! Toisaalta tykkään myös siitä, että noissa kuvissa on jo melkein kesä. 

Eivätkä noi mimmit ole edelleen toimistolla [jäiset] sormet näppäimistöllä laukaten, kuten minä... Ostan siis itselleni tuota samaa vapauden fiilistä, ja yritän sitten olla yhtä coolisti rennonletkeä täällä toimistolla. Niinhän se menee!

No mutta hei, mitäs te tykkäsitte? Ollaanko kaikki kohta samiksia, vai kohkaanko nyt ihan yksin?

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuteita ja kivannäköisiä vaatteita. Lindexiin en kuitenkaan taivu, Holly-mallistokin puki photoshopattua Gwynethiä mutta totuus on siten toinen.

  Inspiskuvina varsin mallikkaita, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän noista kuvista edes näe vaatteita kunnolla, joten voit olla ihan oikeassa sen lopullisen todellisuuden suhteen. Käyn varmaan kuitenkin tsekkamassa, sillä kai joskus halpakin voi olla hyvää?

   Poista
 2. Great outfits!Good look) Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
  http://www.elationofcreation.com/

  VastaaPoista
 3. Mä itseasiassa oon pitänyt Lindexistä ja mulla on aika paljon Holly & Whytea, ne on melkein aina uponneet, varsinkin kesäkamat. Ehkä mä tuolta hamstraan jotain varastoon (mullahan ei ole mitenkään tarpeeksi vaatteita muuten, köh köh).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tunnun käyvän siellä säännöllisesti, mutten kuollakseni muista ostaneeni sieltä kuin parit (hyvälaatuiset) housut ja pari (huonolaatuista) t-paitaa. Ja boyfriend-farkut taitaa myös olla sieltä, kun en raaskinut ostaa yhtään kalliimpia, koska en yhtään tiennyt jäisivätkö käyttöön - ne ovat kyllä olleet ihan jees.

   Nythän sä tarvitset (taas) ihan uudenmallisia vaatteita ;-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...