5.1.2014

Päivän/ eilisillan asu

En löytänyt mistään (!?) illaksi ajattelemaani mekkoa, joten jouduin hätävarana pukemaan sitten tämän Filippa K:n version, jonka olen ostanut jo kauan sittten, mutta joka on jäänyt niin vähälle käytölle, että oli ihan kivakin laittaa se päälle.

Mekko Filippa K
kengät Sam Edelman
koru French Connection

Kampauksesta ei ole kuvaa, mutta yllättävän hyvin onnistuin replikoimaan kampaanjan taannoin tekemän kampauksen: kiharsin hiukset muotoiluraudalla, minkä jälkeen kumosin sekaan hiuspuuteria varsin vapaalla kädellä, ja sitten vain rutistelin ja nostin hiukset reippaasti vähän toispuoleiseksi keoksi. Lopuksi suihkuttelin vielä lakkaa niin paljon, että keko oli vielä aamullakin aivan koskemattoman näköinen. Vaikea selittää paremmin, mutta noin se nyt kuitenkin meni.

Ilta oli tosi kiva, kuten osasin odottaakin, ja kiitos lörppösuisen mieheni, on tällä blogillakin taas uusia lukijoita ainakin yksi (terkkuja vain sinne naapuriin!). Oli kuulemma roistomaista olla kertomatta tästä blogista aiemmin, mutta pitäydyn edelleen matalan profiilin linjalla julkisuuden suhteen ;-)

Tiesittekö muuten, että kaupat ovat huomenna auki? Olin aivan yllättynyt tästä tiedosta, mutta niin se vain on; Tapiolan Ainoa on todistetusti auki, ja käynkin hakemassa Yoga Nordicin 10-kortin, kun sen kerran saa satkulla (muita tarjouksia täällä, ei maksettu mainos). Popup-studiossa - hauska idea! - olisi myös tarjolla ilmaisia 30 min. minitunteja, mutten taida rohjeta mennä joogaamaan ilman kaveria - tyypillistä suomalaista ujoutta, vai mitä? Poikkean samalla reissulla ainakin Sandin liikkeessä, siinä toivossa, että siellä olisi eräs jakku juuri minun koossani ja mielellään vähintään -60% alennuksessa...

Nyt on taas masu täynnä hyvää ruokaa (karitsaa tällä kertaa) ja uskaltauduin ottamaan sen kanssa lasillisen punkkuakin, kun kerran mies avasi hyvän merlot'n. Perheen miehet seuraavat silmä kovana ja mielestäni aivan liian kovaäänisesti kommentoiden pikkuleijonien matsia, joten minä voin tässä kaikessa rauhassa lukea illan blogikirjoituksia ja muitakin somekuulumisia. Heippa teille!

12 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja tyylikäs asu! Täällä myös menossa pako kiekkostudion hälinästä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvinhän siinä pelissä kävi, intouduin itsekin katsomaan sen neljännen erän!

   Poista
 2. Kaunis mekko, sopii ihan todella uskomattoman hyvin.

  Olin minäkin vähän ihmeissäni siitä, että kaupat ovat auki. Ei sillä, kyllähän se sopii, mutta olin ajatellut kyllä että eivät ne loppiaisena ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mikäs se tällainen pyhäpäivä on, ihan uutta meininkiä! No, sopii kyllä mulle :-)

   Poista
 3. Uulalaa, asu pukee rouvaa todella hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Oikein tyylikäs lookki, hyvä että tämäkin mekko sai vähän lisää käyttökertoja!
  Täälläkin kummasteltiin auki olevia kauppoja. Mutta hyvä niin, saatiinpahan haettua illaksi iso boksi jätskiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy muistaa tuon mekon olemassa olo kun seuraava juhlavaatekriisi iskee :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...