1.1.2014

Kumman ottaisit?

Olen ihan kahden vaiheilla näiden kahden jakun välillä, ja haluaisin mielelläni kuulla teidän rehelliset mielipiteenne: huteja vai helmiä?


Vaihdoin kuvien välillä farkut ja t-paidan, koska näin pukisin ne IRL. Lindexin vaalea jakku on mielestäni edelleen ok, mutta onko tuo Selectedin musta-kultainen liian väljä? Nuo taskut taitavat tuoda liikaa massaa vyötärölle, missä on massaa jo ihan omastakin takaa... Siinä on vaan niin mahtava tuo kangas, mutta eihän se kangas muuta mallia istuvaksi, ei.

Taisin siis itse jo vastata itselleni, mutta kuulisin kyllä mielelläni muitakin mielipiteitä? (Näyttääkö Lindexin jakku vanhalta poppanalta?) Whistlesin musta hevonen (=jakku) on vielä matkalla - toivotaan, että se on ihan huippu ja voin sitten hyvillä mielin palauttaa tuon Selectedin jakun. Selectedillä on muuten ihan mahtava 30 päivän palautusoikeus, mistä olen erittäin kiitollinen - jää aikaa mallailla ja miettiä ihan rauhassa, mikä on kaltaiselleni hetken mielijohteesta shoppailevalle tosi jees. Mua ei edes haittaa se pieni ylimääräinen palautuksesta aiheutuva vaiva, kun saan vain ajan kanssa sovittaa jotakin kotona ja miettiä, minkä jo olemassa olevien vaatteiden kanssa yhdistelisin sitä uutta hankintaa.

Kovin moni tuntuu tehneen oikein urakalla erilaisia uudenvuodenlupauksia, mutta minä en ole yhtäkään. Se ei tarkoita sitä, etteikö parannettavaa olisi monellakin saralla, mutten ole oikein koskaan onnistunut juuri 1.1. motivoitumaan mihinkään suureen parannukseen ikään kuin väkipakolla...

Monelle vuosi 2013 ei selvästikään (somehavantoihin perustuen) ollut kovin onnellinen tai menestyksekäs, mikä on tietysti surullista. Juteltiin juuri miehen kanssa siitä, että meitä on sitten kohdeltu poikkeuksellisen hyvin: olemme olleet koko porukka terveinä, olemme päässeet matkustelemaan ja harrastamaan, olemme saaneet viettää aikaa ystävien kanssa ja tehneet perheenä kivoja asioita; töissä on mennyt molemilla oikein mallikkaasti ja tältä pohjalta voimme luottavaisin mielin aloittaa tämän uudenkin vuoden. Olen kyllä erittäin hyvin tietoinen siitä, miten nopeasti asiat voivat muuttua, joten jos jotakin lupaisin, voisi se olla se, että yritän elää enemmän hetkessä kiinni ja lisätä kiitollisuuttani ja arvostustani kaikkea sitä kohtaan, joka juuri nyt on niin mallillaan. Tuntuu siltä, että arki on sellaista pyöritystä ja pikakiitoa, että hienotkin asiat ja hetket tulee sivuutettua liian nopeasti ja kevyesti. Tänä vuonna yritän pysähtyä nauttimaan niistä ja lähelläni olevista ihmisistä, enkä pidä mitään itsestäänselvyytenä.

No niin, tulihan se sieltä :-) Mitä te odotatte tältä alkaneelta vuodelta, tai mitä haluaisitte muuttaa viime vuoteen verrattuna? Olisi kiva kuulla!

12 kommenttia:

 1. Vaalean voisi ehkä pitää, minusta mustaa ei. Vaaleakin vähän hiinä ja hiinä niin sanotusti. En oikein tiedä miksi edes, hirveää kun ei osaa perustella.

  Paljon kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että kommentoit, Dahlia ja oikein hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Minä kallistuisin kyllä tuohon Selectedin jakkuun, jonka hankintaa kovasti itsekin mietin. Ei se mielestäni lisää massaa minnekään, vaan näyttää tuossa kokonaisuudessa erittäin hyvältä. Ja kuten sanoit, kangas on tosi huippu! Taskuihin en olisi kiinnittänyt huomiota, ellet olisi niitä maininnut, mutta nyt kun katson, niin ehkä ne on vähän massiiviset muuhun kokonaisuuteen nähden. Lindexin jakku on ihan ok, mutta onko "ihan ok" riittävä? :) Ehkä se Whistlesin musta hevonen sitten korjaa koko potin?

  Ihanaa uutta vuotta sinne ja kiitos blogistasi! Tykkään tyylistäsi tosi paljon: ehkäpä siksi, että oma vaatekaappini on värimaailmaltaan hyvin samanlainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Tarja! Sekä kommentistasi että siitä, että olet siellä lukemassa :-)
   Ja sinäpä sen kiteytit: "ihan ok" ei saa riittää, ja sitä tuo Lindex taitaa ikävä kyllä olla...

   Poista
 3. Kumpikin palautukseen. Tummassa perustelut ne mitkä itse kirjoitit ja vaalea siksi, ettei se ole ollenkaan tyylisesi. Kävin jo ed.postauksen jälkeen katsomassa sitä Lindexin sivuilla, kun vähän siitä itsekin innostuin. Valkoiset kanttinauhat tekevät siitä "halvan" näköisen ja hapsut vetskareissa(mitkä tosin voi poistaa niin kuin aioitkin) ovat myös tylsät. Aina ei vain ostokset natsaa ja jos vähänkään epäröi poispois vaan...
  Peukutetaan Whistlesn jaukun puolesta.
  Anteeksi, että kirjoitin töksähtävästi ja suoraan. (kun luin tekstini mietin kehtaanko lähettää)
  Hyvää uutta vuotta 2014!
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan, itsehän pyysin rehellisiä mielipiteitä ja olen niistä kovasti kiitollinen! Epäröinnin pitäisi olla selvä merkki siitä, ettei ole tarpeeksi varma ostoksistaan ja silloin on todellakin parasta palauttaa ne suosiolla - en _todellakaan_ tarvitse yhtään "sinne päin" -hankintoja viemään kaappitilaa!

   Poista
 4. Jos näistä kahdesta pitäisi valita, pois tuo Selectedin jakku: taskut ovat ehdottomasti mielestäni liikaa, väärässä paikassa, liian isot ja massiiviset ja tekevät jakusta tanttamaisen. Muuten malli ja materiaali ovat kivoja.

  Vaalea on ihan ok eikä kangaskaan muistuta poppanaa ;), mutta mua häiritsee hieman päälle ommellut vetoketjut. Taskun vetskarit pois ja eteen samanlainen kuin tummemmassa jakussa. Olenks mä nyt ihan hirvittävän kriittinen, ei tainnut minusta olla apua valintaan :)!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kriittisyyttä pyydettiinkin, siitä kiitos! Itsehän tässä pitää omat päätökset tehdä, mutta suunta alkaa olemaan selvä...

   Poista
 5. Jännästi näyttävät menevät mielipiteet ristiin ja rastiin - itse pistäisin pois ainakin tuon Selectidin jakun - taskut nyt vaan ovat ihan liian massiiviset - ja henkilökohtaisesti en vaan tykkää sisäjakuista, joissa on resorit;)
  Toinen menee, mutta ei ole kyllä sinun tyylisesi - sinulla on yleensä laadukkaan näköisiä vaatteita - ja tuo ei siltä näytä.
  Mutta tärkeintähän on se, että itse viihtyy vaatteissaan - ei meidän mielipiteet!
  Oikein hyvää ja onnellista uuttakin vuotta - ja kiitos edellisestä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, iloisesti ristiin menevät mielipiteet - johtunee siitä, ettei kumpikaan jakuista ole ihan täyskymppi. Ei haittaa, palautan molemmat ilomielin ja odotan vielä parempaa.

   Kiitos samoin itsellesi mitä mahtavinta tätä vuotta!

   Poista
 6. Pidän tuosta vaaleasta jakusta enemmän.

  Hyvää uutta vuotta sinulle Hekku !

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...