11.1.2014

Hulinaviikon asu

Viime viikolla ei ollut mitään mahkuja kuvata päivän asuja, mutta onneksi oli muutenkin sen verran kiire, että "välivarastoin" suurimman osan käyttämistäni vaatteista yläkerran kaiteen päälle - siitä oli helppo rekonstruktoida asut teidän nähtäväksenne tänään valoisaan puolihämärään aikaan samalla, kun viikkailin niitä takaisin kaappiin.

Neule Zara
Hame Selected Femme
nilkkurit Clarks

Olen pikkuhiljaa ja hyvin varovaisesti lämmitellyt uudestaan joogaharrastusta, joka jäi kaikkien muiden harrastusten ja menojen jalkoihin monta vuotta sitten. Nyt on viime aikoina ollut sellainen olo, että kroppa kaipaisi kipeästi lempeitä venytyksiä vastapainoksi intensiivisemmille ratsastus- ja juoksuharrastuksilleni*; pääkoppa taas voisi hyötyä meditaatiohetkistä ja siitä itselleen armollisena olemisen mentaliteetista, joka on modernissa joogassa keskeistä.
*myönnän, etten juuri nyt saisi edes sanoa harrastavani juoksua, niin vähille se on jäänyt...

Olin aamulla puolentoista tunnin joogassa, ja vitsit, miten hyvää teki! Ja järkyttävää, miten jumissa olen! Etenkin takareidet pistivät niin tiukasti vastaan, että ihan hävetti: muu jengi taipui venytyksissä notkeasti jalkojensa väliin, mutta mulle piti tuoda palikkapino otsan alle, kun jäin niin kauas lattiasta :-O Hotjooga on vielä kokeilematta ja sitäkin aion lähteä kokeilemaan niin pian kuin suinkin mahdollista - ehkä viimeistään lämpö saisi lihakset venymään paremmin (pitäisi varmaan venytellä saunassa!).

Ja vielä tiedoksi kaikille teille, jotka olette googlanneet "pyllyhousut"-sanaa ja päätyneet tänne blogiin: joudun tuottamaan pettymyksen, sillä kyseessä on ihan tavallisen näköiset, kaiken peittävät ja säädylliset housut, ei mitään sen kummallisempaa. Joudutte etsimään erikoisuutenne muualta. Pitää olla jatkossa tarkempi sen suhteen, mitä sanoja käyttää ja missä yhteydessä...

8 kommenttia:

 1. Voihan pyllyhousut :D Mulle tuli jossain vaiheessa ryysis hakusanoilla maatilan emäntä, I have no idea...

  Onpa tuo hame kiva! Aina, kun näen näitä hameasukuvia, tulee olo, että pitäisi itsekin pukeutua hameeseen useammin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, ettei hame ole pakkaskeleillä ihan optimaalinen - ainakaan sellaiselle vilukissalle kuin minä. Kävelen työmatkalla n. 100 m matkan ulkona, mutta silti juuri tuo arktinen taival on mielessä, kun mietin aamulla vaatteitani. Kesällä sitten taas vitivalkoiset sääret tuovat erilaisen haasteen :-D

   Poista
 2. Hihii. Kaikenlaisilla hakusanoilla sitä blogeihin löydetään <3

  Kiva tuo kokonaisuus, hame on nätti. Voisi itsekin taas opetella sitä hameen pitämistäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuten tuohon ylle kirjoitinkin, tykkään kyllä hameista, mutta vähän vaivaahan niiden kanssa joutuu näkemään...

   Poista
 3. Samaa mieltä edellisten kanssa, että kiva yhdistelmä. Missähän mun hameet on?
  Mä kävin yhden talven astangajoogassa, mutta mun selkä ei oikein tykännyt siitä. Ja kyllä minäkin olen jäykkä, voi hyvänen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaanko joku yhteinen hameviikko? Joka päivä hame päälle!

   Mä olen kokeillut tosi montaa erilaista joogaa, mutta astangaa en koskaan. Selän kanssa saa olla ihan kaikissa lajeissa varovainen; tehtiin eilen paljon taaksetaivutuksia, ja tänään sen kyllä tuntee...

   Poista
 4. Oi miten toimiva yhdistelmä! Me likey!

  Mä olen muutaman kerran kokeillut joogaa. En ole mitenkään kovin taipuisaa tyyppiä, joten opettaja sai olla koko ajan korjailemassa asentoani. Sinne jäi joogat, inhoan kaikkea jossa en ole heti hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - Vauva-lehden palstalla tämä asu oli nostettu esimerkiksi tyylittömyydestäni ;-)

   Mä luulen, että joogaope kyllä korjaili sua siksi, että olit vasta kokeilemassa lajia, ei siksi ettet ollut tarpeeksi taipuisa! En mäkään ole siinä hyvä, mutta olen aivan vakuuttunut siitä, että mun kroppa tarvitsee sitä!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...