21.1.2014

Uutta J. Crew'lta ja päivän asu

Nämä uutuudet ilahduttivat minua eilen ja tänään oli tuo neulekin heti päällä, kuten kuvasta näkyy.
Ilahtuminen vaihtui harmiksi kello 15:06, kun mieskollega totesi (aidosti huolestuneena), että näytän väsyneeltä. Siis mies huomasi sen!!

Huomenna täytyy kokeilla, josko huulipuna toisi pirteyttä ilmeeseen...ja ehkä oli virhe vaihtaa hiusväriä vähän tummemmaksi, vierastan sitä itsekin vähän. Voisin myös kokeilla kahdeksan tunnin yöunia ja liikunnan lisäämistä, totta!

Kaiken lisäksi kotimme on niin kaoottisessa järjestyksessä, että näyttää siltä, kuin täällä asuisi elämänhallinnassa reputtaneita ja moniongelmaisia ihmisiä (pelkän väärän hiusvärin sijaan, vaikka kyllä sekin pistää pakan sekaisin). Tai oli ainakin, olen - alkushokista selvittyäni - siivonnut/ järjestellyt täällä lähes koko illan ja nyt alkaa edes alakerta näyttämään vähän säädyllisemmältä. Täytyy sitten vain estää lastensuojeluviranomaisilta pääsy yläkertaan...

6 kommenttia:

 1. Tuo neule on kyllä tosi kaunis! Ja kiva yhdistelmä alta kurkkivan farkkupaidan kanssa. Minulta edelleen puuttuu se täydellinen farkkupaita kaapista, ikuisuusprojekti.

  Mä totesin itse tänään itselleni näyttäväni väsyneeltä, kun työpaikan hissin armottomassa valaistuksessa silmäpussit roikkuivat lähes polvissa asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi ole juurikaan peilejä toimistolla, hisseissäkään. Tai ehkä olisi kuitenkin hyvä, että itse tajuaisi oman nuutuneisuuden tilansa ennen kuin muut sitä kommentoivat...

   Poista
 2. Neule on kaunis - samoin vyö. Etkä ole ainoa, joka väsyneeltä on näinä päivinä näyttänyt. Täällä vaan on niin vakava tilanne päällä, että ei edes punainen huulipuna pelasta. Kummitus mikä kummitus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vaalea iho on punaisen huulipunan paras kumppani, eikä mikään kummitus suinkaan!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...