3.1.2014

Huti ja helmi


Nuo Filippa K:n kengät olivat/ovat todella upeat, mutta niissä on aivan mahdoton kävellä. Korot ovat 10,5 -senttiset, eli eivät aivan sky high, mutta jotenkin koron sijoitus aavistuksen keskemmälle kantapäätä pakottaa painopisteen edemmäksi ja polvet koukkuun. Yritin ja yritin, mutta nämä vain eivät ole mulle tarkoitetut. Damn!

Iloisempi yllätys oli tuo Whistlesin bomberjakku, jonka varaan oli ladattu aika paljon odotuksia :-D Se on ihan helmi, istuu hyvin ja tykkään materiaalin hennosta kuvioinnista. Noistä kännykkäräpsyistä se ei parhaimmalla mahdollisella tavalla näy, mutta eiköhän tuota näy asukuvissa vielä toistekin...

Whistlesin paketissa oli myös tummansininen neule, sekin oikein passeli. Yritän olla huomenna kameran äärellä valoisaan aikaan kuvatakseni noita ja paria muutakin uutta vaatetta, vaikka päivä onkin aika kiireinen, sillä pääsen aamulla ratsastamaan ja illalla vietämme miehen puolen suvun kanssa joulua. Mistä tuleekin mieleen, että täytyy tässä Voice of Finlandin lomassa paketoida ne Lumenen meikit. Hienoa iltaa teille - aika mahtavaa, että on taas pitkä viikonloppu!

6 kommenttia:

 1. Sinulla on kiitettävästi yritystä aleostosten suhteen. Itse tarvitsisin taas yhtä ja toista, mutta en ole saanut mitään aikaiseksi asian suhteen. Helpotkin rastit, kuten lasten toppavaatejemman täydennyskin on hoitamatta :(

  Harmi ettei kengät olleet hyvät. Ovat todella kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä satsaan nyt näihin muutamaan viikkoon tosissani :-) Aika helppoahan toi on, kun lähetti tuo firman respaan paketit, ja esim. Atterley Roadilta tilatut kamat pystyi palauttamaan (ilmaiseksi) samaten DHL:n kautta, eli lähetti haki ne taas pois. Noi kengät taas nappasin Smartpostin automaatista kauppareissulla. Ja joo, olen tosi harmissani siitä, etteivät ne olleet kävelykelpoiset (tai sitten mä en osaakaan kävellä kaikenlaisilla korkkareilla tarpeeksi hyvin...).

   Mä tilasin pojallekin PoPin alesta vähän uutta - se onkin muuten ainoa paketti, joka on vielä tulematta.

   Poista
 2. Hei, kenkien koron sijainnista jo näkee, että ne ovat mahdottomat käyttää. Ehkä sitä on sentään jotain oppinut elämän aikana.

  Sitä vastoin bomber on aivan upea löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt opin minäkin, enkä tee samaa virhettä enää toiste (ehkä).

   Poista
 3. Oih, kengät olisivat kyllä olleet niiiiin upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Huuda hep, jos haluat ne, ehdin vasta tiistaina postiin palauttamaan.... (koko 39)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...