5.5.2012

Kauppareissun saldoa

Kuvittelin, että näin kauniina päivänä olisin saanut olla ostoksilla ihan yksin, mutta niin vain oli Sello ääriään myöten ihmismuurahaisia täynnä.

Huomasin tämän Biothermin uutuustuotteen mainoksen jonkin aikaa sitten ja päätin jo silloin, että ostan sen heti kun sattuu kohdalle - nyt sattui :-) Geelikoostumus tuntuu kivalta ajatukselta kelien lämmetessä, toivottavasti tämä pitää lupauksensa ja pitää näppylät poissa - tämä vuosi ei todellakaan ole ollut hipiäni hehkeintä kukoistuskautta...


Sitten haksahdin näihin kynsilakkoihin. Myönnän, kaksi sävyä kerrallaan on jo silkkaa pröystäilyä - karkasi ihan mopo käsistä! Lakkasin jo tuolla beigellä kynteni ja voin kehua ainakin lakan helppoa levittyvyyttä ja nopeaa kuivumista (vaikka käytin toki lakankuivattajaa, as always). 
Lapselle ostin hetken mielijohteesta Henkkamaukasta kahdet shortsit - siellä oli jo lähes tyhjät rekit, uskomatonta (että siis nyt jo myydään ei-oota)! Ja niin vain nuo turkoosit ovat liian suuret, eli joudun palauttamaan. No, nyt kun tiedän oikean koon, voisin tilata netistä seuraavat. 


Meillä alkaa valitettavasti olemaan tuon 9-vuotiaan kanssa aika eriävät maut, joten kompromisseja on tehtävä vähän väliä. Muistan kyllä toisaalta erittäin hyvin, miten sitä itsekin halusi pukeutua ihan samalla tavalla kuin parhaat kaverit, ja miten kovasti jaksoin mankua juuri tiettyjä farkkuja tai kenkiä... Tärkeintä on kuitenkin se, että lapsen vaatteet ovat puhtaat ja ehjät - enkä siinäkään onnistu läheskään aina ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...