23.5.2012

Päivän asu

Mihin ne helteet nyt taas katosivat?! Tänään farkut olivat ainoa oikea vaihtoehto ja takkikin oli hyvä lisä. 

Toppi on COSin uutuuksia (itselleni siis, en tiedä miten vanha malli on) ja farkut ne samat "uudet" MiHin. Jos löydän, ostaisin mielelläni vielä samaa mallia toisetkin, sillä kerrankin löysin sopivan mittaisen mallin, jota ei tarvinnut itse tökerösti lyhentää!


Snön tosi vanha luottokoru

Kävin myös kampaajalla (melkein ehdin kasiksi, kamalan aikaisin!) ja olen huojentunut siitä, että törkeä tyvikasvu on enää eilisen painajainen :-) Kampaajalla on muuten hyvää aikaa lakata kynnet, joten sain nyt enemmänkin ulkonäköä kuosiin kerralla.

Seuraavat kaksi päivää vietän taas reissussa, mutta onneksi pääsen viikonlopuksi kotiin ja lauantaina meillle tuleekin vieraita (ja näillä aikatauluilla olen erityisen kiitollinen perjantaina käyvistä siivoojista!). Mukavuutta siis tiedossa, meillä ei ole oikein koko keväänä käynyt ketään, koska työ on vienyt meistä molemmista kaikki mehut ja on ollut kiva vain möllötellä perheen kesken kaikessa rauhassa.

Sunnuntaina olisi myös tarkoitus pelata kauden eka golfkierros - johan sitä kerran kävin rangella lyömässä pari tusinaa palloa...

Eli ei voi mennä kamalan hyvin, mutta onpahan realistiset odotuksetkin :-) Yritän olla kiukuttelematta/ kiroamatta/ lopettamatta koko lajia, sillä lisäjännitystä peliin tuo se, että menen miehen kanssa pelaamaan.  Nyt keksin, houkuttelen lapsenkin mukaan, niin on pakko käyttäytyä esimerkillisesti!

Nyt houkuttelen tuon suloisen pellavapään nukkumaan, joten hyvää yötä teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...