10.5.2012

Hotellielämää

Tätä tuli tehtyä joskus paljonkin, työmatkustelua siis. Nyt matkustan vain satunnaisesti, ja ihan hyvä niin - mutta pakkaustaidot ovat kyllä ruosteessa (tällä kertaa unohdin adapterin). 

Kävin juuri syömässä. Yksin. Plääh. 
Yksin syöminen on tosi surullista puuhaa, vaikka olisikin lukemista mukana.

Hotelli on aika kiva; tässä muutamia napsittuja kuvia käytäviltä.Tämä ei viittaa hotellihuoneen hintaan (ei ole halpa!), vaan on vetoomus sen puolesta, ettei lakanoita tarvitsisi vaihtaa joka päivä. Kannatan!

Aasia -trendi on varmaan jo aika lailla ohi,
 mutta nuo punaiset maljakot ottaisin kyllä kotiini samantien.
Pitäisi tehdä töitä, mutta väsyttää niin paljon, että taidan vain katsella telkkaria hetken ja nukkua ihanan pitkät yöunet.

4 kommenttia:

 1. Minäkin matkustan työni puolesta ja yksin syöminen on kyllä niin blaah, kuin olla ja voi. Ennen aina ihmettelin, että kuka viitsii käyttää huonepalvelua, mutta en ihmettele enää. Olen hotellien huonepalvelujen kanta-asiakas.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, room service rules! Tänään päivällä en "voinut" mennä syömään ennen kun olin löytänyt naistenlehtiä myyvän kioskin; lehteä lukiessa on edes jotakin tekemistä ikkunasta ulos tuijottelun lisäksi...

   Poista
 2. Hyvää viikonloppua kaikille toivottaen: http://www.youtube.com/watch?v=tB9aM1py6YE&feature=related (Tuli mieleen siitä Adele-kommenista hiuspuuteri-jutussasi, ehkä sittenkin suosittelen Notebookia ;) )

  -Tuulis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mun mielestä ihan Adelen parhaita biisejä - vaikka tykkään niistä lähes kaikista! Haaveissa olisi päästä joskus Adelen konserttiin :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...