15.5.2012

Kimallan, kimallan (French Connection)

Tämä toppi oli jäänyt jälkitoimitukseen ja sain sen nyt vasta - sopivasti näin aurinkoisena päivänä, jolloin voin jopa kuvitella että joskus uskaltautuisin uloskin näin kepeässä vaatetuksessa. Fiilistelin jo vähäsen uusien sandaaalien ja boyfriend-farkkujen kanssa, joo!


Kamala harakka musta on tullut aivan yhtäkkiä - vielä pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että hankkisin mitään kimalteista tai paljetein koristeltua, mutta tässä sitä vain ollaan :-) Leopardikuosi, toinen inhokkini, odottaa varmaan jo kulman takana nelikymppisiäni!

Migreeni jyllää taas ja alan jo olemaan motivoitunut kokeilemaan akupunktiota, jotta pääsisin tästä vaivasta eroon. Tai siis lääkkeillähän sen saa taltutettua hetkeksi, mutten haluaisi vetää joka päivä kolmionappeja - ei voi olla pidemmän päälle hyväksi! Lisäksi lääke vie moneksi tunniksi kaiken energian pois, eikä ole sellaisenkaan varaa: tänäänkin jäi itapäivällä niin paljon töitä tekemättä olemattoman työtehon takia, että on pakko ottaa lapsen nukkumaan mentyä työläppäri esille ja alkaa naputtelemaan. Siispä nyt suljen tämän väkkärän ja vietän arvorakasta laatuaikaa jälkikasvun kanssa :-)

5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis!
  Itselläni samat kuviot, ennen en ole mistään bligblingistä pitänyt, viime syksynä ostin myös tuollaisen vastaavan paljettipaidan..ja kauhulla odotan sitä elinkuosivaihetta:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hahaaahaaa, ELINkuosi paljon parempi :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Aino - vielä kun rohkaistuisin laittamaan sen päällekin...(ja tulisi tarpeeksi lämmintä)!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...