27.5.2012

Taistelu epäpuhdasta ihoa vastaan jatkuu...

Seuraa tekstiä näppylöistä ja muusta yököttävästä, älä lue jos haluat pitäytyä kevyemmissä ja puhtaammissa aiheissa!

Olen sen verran epätoivoinen, että etsiskelin netin asiantuntevilta keskustelupalstoilta lisävinkkejä näppyläisen ihoni oikomiseksi. Kyseessä siis selkeät hormoninäpyt lähinnä leuan seudulla, mutten millään haluaisi syödä ylimääräisiä lääkkeitä - ainakaan ihan vielä.

Luin, että joillakin sinkkilisä oli parantanut tilannetta, ja niinpä päätin itsekin kokeilla. Kävin harrypottermaisessa luontaistuotekaupassa ja ostin tällaisen, hieman jenkkimäiseltä bodaushormonilta näyttävän purnukan pari viikkoa sitten:


Alkuannostus oli 3x/ päivä, josta parin viikon jälkeen vähennetään pikkuhiljaa, kunnes lopulta perusannostus on 1x/ päivä.

Toki tässä ollaan vielä ihan alkumetreillä ja pitää olla kärsivällinen, mutta vielä ei kyllä näy yhtään mitään valoa tunnelin päässä, päinvastoin: salakavalasti leukaani on taas kohonnut inhottava paukama :-( Se tässä tilanteessa on hyvää, että "ulospäin" ihoni ei vaikuta kamalan epäpuhtaalta tai -tasaiselta, koska suurin osa näistä näppylöistä on ihonalaisia (vaikka kipeitä ovatkin).

No niin, seuraavaksi siirryn taas mukavampiin aiheisiin, mutta mielelläni ottaisin tänne vinkkejä vastaan, jos joku teistä lukijoista osaisi neuvoa?! nim. epätoivoinen ja kyllästynyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...