5.5.2012

Liebster -blogeja

Sain jo jonkin aikaa sitten *Riikalta* (Eloisat -blogin pitäjä) tunnustuksen, jonka olen unohtanut jakaa eteenpäin. Kiitos ja anteeksi!


(joku graafikko voisi vähän 
tuunata tuota logoa...)

Tunnustus annetaan omille suosikeille, joilla on vielä alle 200 lukijaa - hahaha, kaikki te kahdeksan lukijaksi itsenne klikannutta naista olette minulle ensiarvoisen tärkeitä ja ihania, mutta aika kaukana tässä ollaan tuosta maagisesta rajasta :-)

No niin, nyt ei pitänytkään puhua minusta, vaan kehua muita. Tässä valitsemani blogit, jotka säännöllisesti ilahduttavat iltojani:

Arkkitehdin tytär
Tyylikästä, mutta tavallista arkea ja omastakin elämästä tuttuja asioita: töitä, perhettä, shoppailua ja matkailua.

Inka's
Rennolla otteella asioista kirjoittava ja elämäänsä suhtautuva nainen ja äiti, joka tuntuu ajattelevan monista asioista samoin kuin minä itsekin.


Kuten yllä, kiva tapa kirjoittaa arjen asioista mielenkiintoisella tavalla. 


Arjen riemuvoitto
Bittersweet-tarinoita elämästä; iloa pienistäkin asioista ja omasta perheestä. Kirjoittaja, joka osaa vangita hetkiä ja kirjoittaa niistä eleettömästi ja samalla rikkaasti.Viides valintani olisi olltu Petriinan Silkkiä samettia, mutta hänelläpä olikin jo 202 lukijaa - onnea siitä :-)

4 kommenttia:

 1. Hih, kiitos melkein tunnustuksesta :D

  Tykkään tämän tyylisistä tunnustuksista, näistä löytää melkein aina vähän pienempiä, kivoja blogeja, joihin ei ehkä muuten eksy. Tutkimaan noita sinun linkkejäsi siis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo nyt vain, ettei nouse hattuun noi 202 lukijaa - ettet ylpisty!

   Ja joo, mustakin on kiva löytää aina uusia blogeja, etenkin sellaisia, joiden elämään voi edes jollakin tapaa samaistua, oli se sitten harrastusten, vaatemaun tai elämäntilanteen kautta.

   Poista
  2. Yritän pitää jalat maassa :D

   Blogit ovat tosiaan kiva väylä löytää samanhenkisiä ihmisiä :) Harmi vaan, että aikaa blogistaniassa liehumiselle on rajallisesti.

   Kivaa sunnuntai-iltaa sinne !

   Poista
 2. Voi kiitos HMH, täällä ollaan ihan hämmennyksissä ja sanattomina moisesta tunnustuksesta! Hihkuin jo Ihmemiehellekin että sain EKAN BLOGITUNNUSTUKSEN, skumpat esiin :)

  Tällä kertaa vähemmän oli siis enemmän, ja niin kauan kun lukijamäärät ei päätä huimaa, niin pitää pröystäillä sillä että ei se määrä vaan laatu :D

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...