14.5.2012

Tigerin ysmyn satoa

Hupsista vain, tili meni jo ennen kuin tili tuli! No, ei nyt ihan sentään, mutta aika paljon sain humpsahtamaan Tigerin ei-julkiseen-ystävämyyntiin:

Leveä vyö - ainahan näitä tarvitsee, vai mitä?!

Silkkineule - paljon paremman näköinen päällä ja sileänä :-) 

Mahtavan tilava nahkalaukku, jonka saa myös olalle kantoon.
Uusi työlaukku heti huomisesta lähtien.

Olin jo vähän suunnittelut uuden, mustan Mulberryn ostamista, mutta nyt pääsin huomattavasti halvemmalla, joten oikeastaan säästin aivan älyttömän paljon!

Silkki-villa-huivi


...ja sitten ehkä ostin vielä trenssin ja yhden harmaan topinkin, mutta kuvaan ne joskus paremmalla ajalla.

Ja nyt on pakko sulkea lompakon nyörit vähän pidemmäksi aikaa, tämä kuukausi on ollut katastrofaalinen!  Viikonloppuna lupasin lähteä humpsuttelemaan Helsinkiin kaverini kanssa, mutta ehkä tyydyn kerrankin vain makutuomarin rooliin - pikkucavan jälkeen sitä vain on entistä hövelimpi, joten täytyy kovistella kaveri pitämään mut kurissa :-)

En muuten voi mitenkään kehua sitä L'Oréalin uutta kynsilakkaa pysyvyyden puolesta: lakkasin eilen illalla kynteni ja tänään jo puolet kynsistä on surkean näköisiä, kun lakkaa on lohkeillut sieltä sun täältä - laitoin vielä kaiken lisäksi jonkun ikuista pitoa lupailevan päällyslakankin, vaan aivan turhaan. Pitäisi vain pysytellä helpoissa nudesävyissä, niin ei ainakaan pistäisi silmään niin paljon kaikki pienetkin lohkeilut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...