8.5.2012

Hiuspuuteri - kallista kuin sahrami!

Jätin edellisen Matrixin (hyvän!) hiuspuuterini Istanbuliin, ja aika pian tuli sellainen tunne, että kaipaan uutta. Ihan joka päivä en puuteroi, mutta turvaudun tuotteeseen silloin, kun ei ole aikaa pestä hiuksia ja haluan kuitenkin pitää ne auki, tai jos haluan ponnarillekin vähän ekstrapitoa.

Vertailin Emotionissa eri vaihtoehtoja ja olin kaatua koko hyllyä päin, kun kyykistellessäni sen edessä erehdyin katsomaan näiden kg-hintaa: kallein versio maksoi yli 35 000€/ kg - jo on tyvikohotuksella hintaa!


En tainnut valita halvinta, vaan en kalleintakaan, joten tuolla logiikalla sain siis keskivertohyvän ja keskivertotoimivan hiuspuuterin itselleni. 


Parin päivän kokeilun jälkeen tätä tuotetta voi suositella: sitä pölähtää purnukasta sopivan vähän kerrallan, eikä sitä edes tarvitse käyttää kuin hitusen. Liftiä tulee selvästi, ja hiuksia voi pöyhiä päivän mittaan uudestaan. Veikkaisin, että Adele (se laulaja siis, en tunne häntä henkilökohtaisesti) tömäyttää tällaisen purkillisen kerrallaan siihen mahtavaan nutturaansa :-) 

3 kommenttia:

 1. Tuota Tresemméä en ole kokeillut, mutta Four Reasons:in hiuspuuteri on ollut myös tosi hyvää. Kohtuullinen hinta ja toiminut hyvin, tosin se on suihkepullossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sekin, mutta siinä on kaksi vikaa: sitä ei voi kuljettaa käsimatkatavaroissa ja toiseksi se salpaa hengitykseni, kun sitä laittaa! Luin jostakin hiuspuuterivertailusta, että joku muukin oli "valittanut" aivan samasta asiasta - en itse ole mitenkään kamalan herkkä esim. hiuslakoille, tms. joten ihmettelin reaktiotani tuolle tuotteelle.

   Mutta se on kyllä muuten ihan toimiva (ja kohtuuhintainen!) tuote, kunhan vain muistaa pidättää hengitystä ja juoksee sitten kauas kylpyhuoneesta, kun on saanut sen hiuksiin :-)

   Poista
  2. Jännä juttu, mä olen aika herkkä kaikille liian voimakkaille tuoksuille, ja mulla tuota ongelmaa ei ole ollut. Outoa! Totta tuo kyllä, että käsimatkatavaroihin tuota ei saa.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...