12.5.2012

Kotona, ihana lauantai!

Kotona taas, ihanaa! Tässä vielä pari kuvaa matkalta; hotelli oli Radisson Blu Edwardian Lontoon Covent Gardenissa, suosittelen lämpimästi! Olen aika vaativa hotellien suhteen (tai ainakin on paljon kokemusta erilaisista hotelleista), ja tämä täytti monta tärkeää kriteeriä: hyvä aamiainen, hyvä sijainti, freesi ja toimiva, hyvä palvelu ja hiljainen :-) 


Ja taas toteutui shoppailussa se kummallinen ilmiö, että kun tarjontaa on aivan järjettömästi, jäätyy eikä pystykään ostamaan mitään. Kiertelin siis monta tuntia Covent Gardenin putiikkeja ja isompia liikkeitä, sovitinkin paria juttua, mutten ostanut kuin meikkisiveltimen - olen degeneroitunut pelkäksi nettishoppailijaksi!

Vähän jäi harmittamaan yhdet Tomsin tossut (kuvassa mustat , mutta luonnonvalkoisina olivat tosi nätit), ne vain sattuivat heti ekassa kaupassa käteen, ja ajattelin sitten hölmösti, että palaan sitten vielä myöhemmin ehkä ostamaan ne...enpäs palannut.Ja tässä ne pitkään odottamani uudet rillit - eivät ehkä näytä kuvassa kovinkaan kummoisilta, mutta olen aivan supertyytyväinen, sillä ne tuovat ihan uutta ilmettä ja kuvittelen näyttäväni seksikkäältä älyköltä nämä päässäni :-) 


Ulkona myrskyää, mutta kotisohvalla on hyvä olla. Nappaan lapsen kainaloon niin pitkäksi hetkeksi, kun saan luvan ja otan latten toiseen käteen. Iltapäivällä olisi tarkoitus käydä kiertelemässä rautakauppoja, sillä pikkuvessamme menee remonttiin ihan lähiviikkoina. (Miksi muuten yhä käytetään sanaa rautakauppa, kun se ei kovin hyvin enää kuvasta niiden tarjontaa?!) 

Mukavaa viikonloppua kaikille ja kiitos kaikille viime aikoina kommentoimaan innostuneille, kiva että olette mukana jutuissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...