14.11.2012

Ihan uutta

Muistan ajan, jolloin net-a-porter.com oli paras ystäväni. Nyt shoppailen Gapissa... kohta varmaan Prismassa, jos tämä tyylillinen alamäkeni jatkaa samaa luisuaan. Tämä uusi sormus kuitenkin ilahdutti ja piristi ihan surkeaa päivääni varsin kivasti - kuka muka väittää, ettei materia tee onnelliseksi?!


Alemmassa kuvassa näkyy myös lempikoruni, Helmi-isoäidiltä peritty kultainen rannerengas 1960-luvulta, jota käytän lähes joka päivä :-) 

Tilauksessa oli mukana myös parit housut, mm. nämä: 


Ja ehkä joskus vielä opin, että "leggings" ja "jeggings" eivät ole tällaiselle pullukammalle se oikea vaihtoehto. Siis ihan oikeasti, ei koskaan. Nuo lähtevät siis takaisin hyvin nopeasti, mikä sinänsä on harmi, sillä kaapistani puuttuu juuri tuonväriset ja - periaatteessa - tuon mallisetkin byysat. Niiden pitäisi vain olla mulle oikean malliset... 

2 kommenttia:

 1. Mä shoppaan jo Primassa. Viimeksi kun menin ostamaan sukkia, niin huomasin kuinka hylly notkui Nansoa ja näppärästi nappasin siitä mekon mukaan. Trikoota Prismasta - tähän on tultu. Mä olin vielä todella tyytyväinen sekä mekkoon että erittäin näppärään ostoskokemukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä näppärää on se, että Nanson verkkokaupassa on loistava valikoima sukkia ja sukkiksia - my kind of shopping!

   Minkä mekon muuten ostit?

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...