17.11.2012

Päivän asu ja koru

Neule COS - hame DVF
Mitäköhän mies tuumaisi, jos ehdottaisin että meille viritetään eteiseen protason valaistus, jotta saisin parempia asukuvia? Ja ehkä joku korkeatasoisempi kuvauskalustokin voisi vaikuttaa lopputulokseen :-) 

Asun pointti oli kuitenkin se, miten "rohkeasti" uskalsin yhdistää tuon neuleen hameeseen (normaalisti olisin valinnut harmaan neuleen). Kerrottakoon vielä, että töissä oli niin kylmä, että taisin pitää koko päivän mustaa kasmirhuivia kaulan ympärillä - tärkeä detsku sekin!

Tänään ohjelmassa on pihan haravointia, *huoh*. Ei todellakaan lempipuuhaani, mutta tässä ollaan toisaalta jo ihan jatkoajalla: normaalitalvena maa olisi jo jäässä ja lehdet siis samoin... Pakko nyt löytää itsestään sen verran energiaa ja tsemppiä, että saan asian hoidettua. 

Tämä viikko on ollut siitä kiva, ettei ole ollut mitään ekstramenoja tai -kiireitä ja on ollut aikaa olla möllöttää kotona ja perheen kanssa, katsella telkkaria ja lukea. Koirakin on päässyt kunnon lenkeille, kuten toki ansaitseekin - siitä saa kasattua itselleen vielä ekstraguilttripin, kun tietää, että koira jää joskus vähän liian vähälle liikunnalle, jos on muutenkin kova kiire :-( Tänään voisi yrittää jopa ehtiä koirapuistoon, se on koiralle vähän sama kuin HopLop lapselle. 

Oho, ulkona kuulemma sataa, se sitten niistä haravointisuunnitelmista. Jopas kävi huono tuuri, hahaa! Ehkä keittelen sitten kupin teetä ja katson vaikka Sukulan ohjelman, kun nyt olen jo kerran valmiiksi tässä sohvalla. Kivaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hyvin sopii tuo pusero hameeseen!

  Ja ei muuta kuin tsemppiä haravointiin! Minä kun luulin, että me olimme myöhässä, kun kaksi viikkoa sitten haravoimme jäätyneitä lehtiä :-D mut hei, mieluummin jäisiä kuin sateen pehmittämiä lötköjä, eikö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jäätyneet on sentään rapeita, kun taas märät tosiaan menevät raskaaksi mössöksi, yäk. No, tässä mä olen tehnyt kaikkea muuta siistiä sisähommaa - ja lakannut kynnet ja tehnyt (hyvän!) shoppauslöydön nettikaupasta - lehdet ovat edelleen samoilla paikoillaan puiden alla. Kohta on hämärää, eikä enää voikaan haravoida...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...