23.11.2012

Päivän asut

Yhdistin kolmen postauksen heikkolaatuiset kuvat yhdeksi, ja toivon että saan näin enemmän anteeksi. Onko tämä nyt sitä kuuluisaa sumeaa logiikkaa?!


Kuvissa asuja tältä viikolta. 
1) toppi Comptoir de Cotonniers, hame Lindex, kengät Billi Bi
2) mekko COS, kengät Zinda
3) toppi More & More, vyö Tiger, hame Zara, kengät Gant

Vähän ehkä hassu tuo kolmas kokonaisuus, taidan laittaa hameen kierrätykseen ja kengät myyntiin ( jälkimmäiset ovat puoli kokoa liian suuret).

Sain tänään kaksikin pakettia, mikä onnenperjantai! Ekassa, asos.comin lähetyksessä oli bukleehame, jota olin ajatellut pikkujouluihin paljettitopin rauhalliseksi kaveriksi, mutta se oli niin mini, etten kyllä rohkene käyttää sitä, en edes pikkujouluissa. Lisäksi sain alla näkyvän French Connectionin kaulakäädyn, mikä taas oli tosi hitti!

Ja sitten, uskokaa tai älkää, se eilen manaamani/ maanittelemani DHL:n toimitus ehti myös tänään perille, ja sain sen Michael Korsin jakun! Se on ihana ja istuu hyvin, paitsi että siinä on liian pitkät hihat :-( Helpointa olisi tietysti palauttaa se, mutta taidan tällä kertaa nähdä sen vaivan, että lyhennytän hihat, sillä jakulle olisi kyllä käyttöä!

Hurlumheityöviikko on taas ohi, mitä nyt pari mailia pitää vielä viikonlopun aikana hoitaa alta pois. Katsaus kalenteriin selittää sen, miksi on vähän väsynyt olo: maanantain kolmesta palaverista kiihdytettiin asteittain eilisen ja tämän päivän kuuteen paltsuun, mikä alkaa olemaan jo aika hevi setti - eikä ensi viikko näytä yhtään kevyemmältä... LOMALOMALOMALOMA, sen pidän mielessäni ja yritän jaksaa vielä muutaman viikon! Ja muistutan itselleni, että juuri tällaisesta työstä uskalsin joskus opiskeluaikoina tai uran alkuvaiheissa hädin tuskin haaveillakaan - olen siis onnekas ja oman polkuni valinnut (unohtuu aina joskus).

Nyt kuitenkin lähden koiran kanssa iltakävelylle ja toivottelen kaikille oikein hyvät viikonloput!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...