12.11.2012

Nanson arvonta - vielä ehtii! Ja avaistarjouksia!Arvontaan ehtii siis osallistumaan vielä mainiosti perjantaihin asti, saa myös vinkata eteenpäin :-)

Nansolla on verkkokaupassa erilaisia avajaistarjouksia, esimerkiksi tänään tämä Alla puun -mekko -40% eli hintaan 47,94€! Tarjoukset vaihtuvat päivittäin, joten kandee käydä tiuhaan tsekkaamassa.

Sitten kaupallisesta ilosanomasta joulustressiinaskarteluihin: lapsen koulussa on - kuten varmaan ihan kaikissa muissakin - kohta joulumyyjäiset, minne pitäisi leipoa/askarrella/ostaa arpajaisvoittoja. AAAAARRRRRGGGGHHH!! Siis tottakai mun pitää osallistua, koska hyvät ja tunnolliset äidit tekevät niin, mutta siihen on kuulkaa syynsä, ettei tämä ole leivontablogi. Tai etten ole koskaan puolella sanallakaan maininnut leipomuksistani täällä mitään. En siis leivo. Koskaan.

Vaan nyt tuli Iran blogi ja pelasti minut: teen teippituikkuja! Siis jee, olen aika varma, että nämä tulevat olemaan aivan uniikki artikkeli kaikkien (upeiden) piparkakkutalojen ja (suussasulavien) mokkapalojen joukossa!

Näin sitten päädyin Teippitarhan verkkokauppaan, sehän oli kuin aikuisten karkkikauppa :-) Vitsit, että olikin vaikea valita! Loppujen lopuksi päädyin näihin kolmeen malliin:


Tätä juttua ei voi tyriä, vaikka olisi peukalo keskellä kämmentä. Eihän?!

9 kommenttia:

 1. Mulla on pari väsyneen ja kiireisen myyjäistärppiä:

  1) (kivasti) pakattu popcorn
  Kaikki tilassa olevat lapset haluavat ehdottomasti pussillisen.

  2) Itse tehty riisisuklaa
  Vaatii ainoastaan mikrossa rasvan ja sokerin sulattamisen. Voi käyttää lapsityövoimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, pistän noikin ehdotukset korvan taakse!

   Poista
 2. Meillä on viikonloppuna eka turnaus, jota emännöidään. Arvaa leivonko? Oikein. Inka leipoo:)

  Ne raudat on muuten nyt suussa, kiinnostaako kokemukset? Ja onko teillä tarkempaa asennusajankohtaa tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivepostausta nyt kehiin! Hammasraudat kiinnostavat kaikkia :-) Meidän aikataulu siirtyi varmaan vuodella, kun nyt oli se joku (hampaiden)vaihtohässäkkä alkamassa. Ehdin siis tottua rauhassa ajatukseen.

   Poista
 3. Minä aina vain askartelin paskartelin, en koskaan leiponut myyjäisiin. Nyt voisin leipoa, mutta ei ole enää kouluikäisiä lapsia lähipiirissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä askartelin nyt noita tuikkuja, ja sehän oli vallan koukuttavaa puuhaa!

   Poista
 4. Leivontavinkki: Jarmon piimäkakku. Löytyy googlaamalla ainakin marttojen keskusteluketjusta, alkujaan ohje on kai Kotiliedestä tai jostain. Olen pikkulapsesta asti leiponut kyseistä kakkua myyjäisiin yms., ja resepti on jokseenkin idioottivarma. Ei tarvi vatkata, ja kerralla voi tehdä useamman annoksen taikinaa. Helppoudesta huolimatta se on maultaan ja tuoksultaan oikein hyvä joulukakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä tuosta olisi helppo aloittaa, jos joskus vielä uskaltaudun leipomaan...

   Poista
 5. Alla Puun on se tuote jonka haluaisin, lyhyempänä versiona.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...