15.11.2012

Kymmenen lempiasiaani

Sain M:ltä haasteen (kiitos sinne!) kertoa kymmenen lempiasiaani, ja hetkellisen mietinnän (lue: monen päivän pohdiskelujen ja useiden listaversioiden) jälkeen päädyin tähän listaan, joka ei missään nimessä ole tärkeysjärjestyksessä!

Hups, kuvassa ei ollut cavaa vaan vielä parempaa :-)
Cava - ihana kupliva, joka tuo ripauksen ylellisyyttä arkiseenkin päivään (eikä siitä tule pää kipeäksi; en oikeastaan voi juoda siitä syystä punkkua ollenkaan).


Suklaa - kuin yllä, mutta sen jälkeen voi ajaa autoa :-) Erityisherkkuani on chilillä tai ripauksella merisuolaa maustettu tumma suklaa. Ja Geisha. Ja Fazerin sininen. Ja Mars....


Lapsi - elämäni suurin aarre ja tämän listan ylivoimainen ykkönen.


Huumori - elämän suola tämäkin; en tiedä montakaan kivempaa asiaa, kuin oikein kunnon hysteerinen nauruhetki (niin, että kyyneleet valuvat ja täytyy pidellä vatsaa). Pidän myös kuivan sarkastisesta huumorista ja arvostan kovasti kaikenlaista verbaalista kikkailua :-)


Kengät - Näitä on jo nyt paljon, ja oikeastaan säilytystila on ainoa asia, joka estää ostamasta koko ajan lisää... Houkutuksia on joka puolella ja keksin aina uusia "tarpeita" kenkien suhteen.Koira - perheenjäsen ja harrastukseni, myös lapselle erittäin tärkeä osa perhe-elämää.

Ei ollut yhtään omaa heppakuvaa, joten pöllin tämän tosi hienon!

Ratsastus (ja muut harrastukset) - tärkeääkin tärkeämpi henkireikä, jossa saa ajatukset irti ihan kaikesta arjen härdellistä ja jossa saa myös kokea mielettömiä onnistumisen hetkiä (toki myös niitä kasvattavia epäonnistumisiakin!)


Kahvi - oih, hyvin tehtyä lattéa ei voita mikään (paitsi suklaa ja cava). Valitettavan paljon tulee kuitenkin juotua myös pahaa kahvia, ihan tavan vuoksi.

Hahaa, kuva Mauritiukselta todistaakseni, että on sitä käyty Thaimaan lisäksi toisaallakin!

Matkustelu - vähän klisee tämäkin kohta, ja ehkä vähän epäuskottavaakin, kun olen lähdössä jo n:ttä kertaa Thaimaahan jouluksi, mutta aika paljon on kuitenkin tullut reissattua (muuallakin) tässä vuosien varrella, eikä palo koskaan tunnu hiipuvan. Mm. Uusi-Seelanti ja Afrikan eteläisempi osa vielä haavelistalla.


Valaisimet - sisustuksen avainasioita, joista olen erityisesti viime vuosina innostunut aina vain enemmän. Nyt ei vain kotoa löydy enää tyhjiä paikkoja uusille, joten pitäisi alkaa uusimaan jostakin päästä :-)

Sitten se vaikein, eli haasteen eteenpäin lähettäminen. En yhtään muista, kenen blogissa olisin nähnyt tämän haasteen tässä lähiaikoina, mutta arvon nyt mukaan nämä seuraamani kivat blogit:


Olkaa hyvä, haaste on heitetty ja jään mielenkiinnolla odotteleman mitä tuleman pitää!

9 kommenttia:

 1. Kiitos. Pitääpä alkaa miettimään omaa listaa. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tulet huomaamaan, ettei se olekaan niin helppoa :-)

   Poista
 2. Hauskaa, että vastasit tähän - kivoja juttuja :) Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ihan kiva tehdä! Kivaa viikonloppua sullekin!

   Poista
  2. Aaarrrrgghhh, mitä kivakivakieltä. Haastetta oli siis hauska tehdä ja toivotan mukavaa viikonloppua :-)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Tein tällaisen jokunen aika sitten, mutta katsotaan keksinkö vielä toiseenkin postaukseen tarpeeksi kivoja juttuja :).

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi damn, ei tarvitse tehdä uusiksi tietenkään! Tai sitten keksit jonkun uuden kulman ja aloitan oman haastekampanjan (10 lempikengät?)!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...