22.11.2012

Odottavan aika on pitkä

Kiertääkö tämä paketti koko Euroopan?! Eikö UK:sta nyt tule päivittäin vaikka miten monta suoraa lentoa Helsinkiin? Joo, ymmärrän että DHL ei ajattele asiaa ihan näin yksioikoisesti ja lennättelee koneitaan aika tarkkaan optimoidun plänin mukaan...silti ei jaksaisi odottaa!


Paketissa on tällainen Michael Korsin Chanel-henkinen jakku, jonka löysin aivan pilkkahintaan (kerrankin mulla käy flaksi) - oli siis ihan pakko ostaa!

Aika jees, vai mitä? Lisää mustaa, ah! miten turvallista ja helppoa! Toivottavasti koko on oikea, arvoin nimittäin kahden välillä ja valitsin sitten suurella riskillä sen pienemmän. No, voihan sitä sitten pitää aina auki, jollen saa nappeja kiinni :-) Ja jos joku erehtyy luulemaan sitä aidoksi Chaneliksi, en aio oikaista väärinkäsitystä!

Synttäripäivä toi tullessaan valtaisan FB-onnittelujen tulvan ja täytyy todeta, että kyllä ne virtuaalimuistamisetkin lämmitävät mieltä kivasti! Perheeltä sain parin toivomiani Iittalan Vitriini-rasioita ja töiden jälkeen ajattelin avata piskuruisen cavan, vaikka onkin arki-ilta - sovinnaisen perheenäidin rajua irrottelua :-)

4 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut Hekku!

  Ja mitä ihmettä ne nyt sun lahjaa maailmalla kierrättää, höh. Jakku näyttää tosi kivalta ja tuollaiset alelöydöt ovat kyllä hykerryttäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole yhtään myöhässä, täällä mä istun cavalasi kädessäni ja ihmettelen itseäni taas vuoden vanhempana :-) Kiitos, siis!

   Poista
 2. Näyttää aika pahaenteiseltä tuo paketin bingo pitkin UK:ta. Toivottavasti tulee perille pian.

  Onnea synttärisankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se jo tulla tupsahti, kyllä DHL osaa! Ja kiitos onnitteluista :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...