21.11.2012

Happy Birthday to me!

Ikäkriisi iski: pitäähän lähes nelikymppistä ihoa hoitaa entistä tehokkaammin, vai mitä? M:n postaus juuri tänään Clarisonic -ihonpuhdistushärpäkkeestä (täällä) oli viimeinen pisara, ja niinpä näin illan/yön pimeinä tunteina ostin itselleni synttärilahjan - erittäin hyödyllisen sellaisen! (Eikös tuo ole vähän sama kuin kodinkone?)

Tarjolla oli vaaleanpunainen naistenmalli ja sitten tämä harmaa miesten - jonka tilasin. Hempeä vaaleanpunainen ei vain ole mun juttuni (suorastaan ärsyttää!), enkä löytänyt tuotekuvauksista yhtään mitään eroa.

Mulla oli (manuaalinen) kasvoharja käytössä joskus kauan, kauan sitten ja tykkäsin kovasti siitä, miten puhtaaksi hinkatun tuntuiseksi iho siitä tuli. Ei tietenkään saa jynssätä ihoa liikaa, mutta kyllä minä ainakin tunnustan, että väsyneenä ihon puhdistus saattaa jäädä vähän heikonlaiseksi... Nyt vetäydyn kuitenkin yöpuulle - ja pesen kasvot vielä ihan vanhanaikaisesti käsin. Hyvää yötä!

****
Niin, huomenna vasta siis Juhlapäivä (jonka vietän erittäin vahvasti työn merkeissä)...

5 kommenttia:

 1. Onnea kovasti synttärisankarille!
  Hienon näköinen aparaatti, pitääkin tutustua tarkemmin, täällä vähän samaa ongelmaa -tai laiskuutta ajoittain havaittavissa:) Ja olen kyllä todellnut moneen kertaan, että ainakin meillä parhaat lahjat saa, kun ne itse ostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just niin (tosin en vielä tiedä, mitä saan perheeltä, joten ei saa etukäteen arvostella/tuomita)!.

   Voin sitten kertoilla kokemuksia vempeleestä, kunhan nyt ensin saisin sen :-)

   Poista
 2. Onnittelut jo etukäteen! Ja pahoittelut ärsykkeestä :) Toivottavasti tykkäät - uskon, että ilahdut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   (Äläkä suotta pyytele anteeksi, tuo oli ostoslistalla jo pitkään - ja muistaakseni joskus kirjoittelinkin Clarisonicista täällä).

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...