11.11.2012

Mitä uutta?

No, pari COSin juttua tuli hankittua sekä verkon että - ihan poikkeuksellisesti - kivijalkakaupan kautta - kävin nyt vasta ekaa kertaa Suomen COSissa!

Ja tällaista löysin:
Ihanan paksu, lämmin perusneule.
Tässäkin takahelma vähäsen etureunaa pidempi,
mutta paljon maltillisemmin kuin vaikkapa
Tigerilla on tänä syksynä näkynyt.

Väri on oikeasti tumman viinipunainen,
tässä aivan liian haalistunut sävy.

Miksi, oi miksi Bloggerissa ei voi olla suoraan edes alkeellisia kuvankäsittely- ja sijoittelutoiminnallisuuksia?! PicMonkeykin temppuilee, eika suostu tuomaan kuvia ruutuun kuin sivuttain... Koettakaa kestää, kohta on taas kevät ja kuvausvaloa tarjolla!

Fuskasin ja otin kuvan COSin sivuilta, alempi on sentään oma.


Väri on luonnossa kirkkaampi, sellainen havunvihreä.


Tämäkin (yllä näkyvä) neule on villaa, mutta tosi ohutta sellaista. En ehkä tulisi valinneeksi farkkujen kanssa, koska malli on aika nafti, mutta ajattelin mustan puolihameen kanssa tuomaan vähän särmää. Katsotaan, miten käy - tää on niitä vaatteita, joista pidän teoriassa paljon, mutta joilla on oikeasti aika suuri riski jäädä lähes täysin käyttämättä...

Tämän kuvan nappasin eilen vielä huonommassa valossa, nyt neule on jo pussissa ja laatikossa odottamassa palautusta. Jokin ei ihan iskenyt, ehkä se oli toi semisti kilpikonnakaulusta muistuttava kaula-aukko... Lähtee siis takaisin!

Periaatteessa olisin kyllä oikeasti tarvinnut (joo, joo...) luonnonvalkoista neuletta, joka sopisi ihan kaikenlaisten alaosien kanssa, mutta ei toi nyt ihan ollut se oikea.
Ja vielä yksi mekkokin. Tummansininen.


No niin, jospa vaikka pärjäisin viikon valittamatta aamulla ettei mulle ole mitään päällepantavaa :-) Vaikka eihän se vaatteiden määrän maksimointi ole vastaus tuohon ongelmaan, vaan sopivien yhdistelmien ja asusteiden löytäminen - siinä on selkeästi mun heikkouteni!

Yritän olla luova pukeutuja esimerkiksi tuon palmikkoneuleen kanssa - nythän palmikkoa on yhdistelty ihan kaiken mahdollisen kanssa, vaikka kynähameen tai kuviohousujen. Vaatii kyllä vähän etukäteispohdintaa, sillä aamuisin olen näissä asioissa kaikkea muuta kuin rohkea tai kokeilunhaluinen - ilmankos farkut + toppi + neuletakki on se useimmiten päälle päätyvä valinta! Stay tuned...

Päivän suunnitelmat (mm. haravointia ja muita kotihommia) menivät omalta kohdaltani uusiksi, sillä alaselkä on tosi kipeä, enkä todellakaan pysty nyt mihinkään repivään tai nykivään liikkeeseen :-( Pyykkiä pystyn sentään pesemään ja viikkaamaan, joten sellaista on siis tiedossa.... ja tietysti hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Kivaa isäinpäivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kivoja!

  Mä olin ennen COS -vastainen yhden negatiivisen kokemuksen jälkeen. Ostin nyt syksyllä sieltä yhden neuleen ja onkin ollut tosi hyvä. Ei lainkaan nukkantunut tai muutenkaan kulahtanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Mulla on ollut hyviä kokemuksia COSin laadusta, toivotaan että nämäkin kestävät (etteivät ole ahneuksissaan menneet huonontamaan laatua!).

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...