14.1.2013

Löytö omasta vaatekaapista (ja pari verkkokaupasta)


Löysin tämän Ted Bakerin villatakin kaapin ylähyllyltä; olin ihan unohtanut hankkineeni tämän viime talvena!

Meillä on töissä niin kylmä, että vaikka ulkona olisi vain muutama aste pakkasta, pitää officelle pukeutua tosi lämpimästi - Uggitkaan eivät olisi liioittelua... Villatakki oli siis juuri passeli vaate tänäänkin.

Sain tänään peräti kaksi kivaa pakettia (vähän hävettää hakea niitä respasta harva se päivä; yritän aina olla tosi virallisen oloinen siinä toivossa, että näyttäisi siltä, että mulle tulee tosi paljon työhön liittyviä lähetyksiä), joista toisessa oli Malene Birgerin Erista-jakku (vihdoinkin oikean kokoisena, jee!) ja Parajumpersin untsikkani, joka sekin tuntui tosi kivalta ja lämpöiseltä.

Vanhasta untsikasta puskeekin kaikki höyhenet läpi juuri sopivasti, joten voin hyvillä mielin luopua siitä ja todeta sen palvelleen hintaansa nähden hienosti lähes kolme vuotta. PJS saisikin sitten olla uskollinen ystävä seuraavan vuosikymmenen, koska on niin paljon kalliimpi...

Sen MBirgerin jakun kanssa kävi niin, että tilasin sen ensin MB:n verkkokaupasta, mutta liian pienenä. Siinä vaiheessa, kun sain sen, en enää pystynyt vaihtamaan suurempaan (MB:lla ilmainen palautus- ja vaihtopalvelu), koska se oli myyty loppuun. Se jäi silti kaivelemaan niin paljon, että metsästin sen Atterley Road -verkkokaupasta - ja vielä halvempaan hintaan kuin alunperin, eli olin tässä casessa tuplavoittaja!

Molemmista uutuuksista tulossa kuvia viimeistään viikonloppuna, kun päivänvalo ja minä kohtaamme suotuisten valokuvausolosuhteiden merkeissä.

Nyt lähden luistintensolmimistyövoimaksi kentän reunalle ja sen jälkeen ratsastamaan - koko viikkoni liikunnallinen kohokohta! Toivottavasti teilläkin on jotakin kivaa ohjelmaa tiedoksi heti maanantain kunniaksi :-)

8 kommenttia:

 1. Ihanan lämpimän näköinen villatakki! Itse olen ihan hurahtanut kaikkeen harmaaseen ja villaiseen, joten tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan lämpöisen näköinen villatakki ja värikin on kaunis ! Meillä on myös töissä ihan hirveän kylmä ja tuntuu että mitä lämpöisempää ulkona sitä kylmempää sisällä :D

  VastaaPoista
 3. Onpas nätti villuri! Näin kylmillä keleillä sisälläkin on koleaa ja mielellään laittaavillaista päälle :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista, tuli hyvästä "löydöstä" vielä parempi mieli :-)

  VastaaPoista
 5. Se on aina riemunpaikka, kun löytää jotain kivaa omasta kaapista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on - pitäisi varmaan etsiä vielä lisääkin...

   Poista
 6. Mun Parajumpersista ei ole kahtena talvena irronnut varmaan höyhenen höyhentäkään, joten pitäsi olla tosi laatukamaa. Mä en mitään niin inhoakaan, kuin untsikoita, joista vähän väliä pistelee höyheniä tikkien läpi. Siitä erottaa ainakin untsikan laadun, niin kuin takin keveydestäkin.

  Sama pätee myöskin mun Duveticoihin. Ennen mulla oli aina Espritin untsikoita, ihan hintaansa nähden ok nekin olivat, mutta enää en osaa hyväksyä tuota jatkuvaa höyhenien tuloa takin läpi. Eikä noitten takkien hinnoillakaan ole kauheesti eroa, jos ostaa kalliimmat takit alennusmyynneistä. Mä taisin saada viime talvena parilla sadalla mun Parajumperisn ja Duveticat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis WHAT, mistä saat parilla sadalla PJS:n ja Duvetican rotseja?! En kestä, olen maailman huonoin shoppailija!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...