6.1.2013

POPin aletilaus

....lähti juuri, korissa vuorilliset farkut ja kevyttoppis

Katsotaan, suostuuko verkkarihemmo edes harkitsemaa näitä jalkaansa...

Turhakevaate, myönnän, mutta niin magee :-)

Kaikkea muutakin kivaa olisi ollut, vaan ei sopivan kokoisena, joten säästin juuri aika paljon rahaa :-)

7 kommenttia:

 1. Mä kävin just ostamassa meidän verkkarihemmolle parit uudet verkkarit Popilta. Kivan kapea malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin pakkotilanteessa viimeksi Prismasta verskat (H- tai House-malliset),ja ne yllättivät erittäin positiivisesti laadullaan!

   Suotta mä ostelen erilaisia farkkuja ja chinoja, kun poika suostuu laittamaan jalkaansa vain puolipakolla...

   Poista
 2. Hyvät ostokset. Olen tuota samaa takkia pyöritellyt korissa molemmille pojille. Mustakin se on tosi kiva, mutten vielä ole tilannut kun en ole ihan varma että mihin käyttöön... Mutta kyllä mä sen vielä keksin. ;)

  Niin lohdullista että on muitakin verkkarihemmoja. Just eilen eskarilainen väänsi itkua kun joutui kyläilyn takia laittamaan farkut ja nappipaidan. Saatoin ehkä vähän (?) kilahtaa ja karjuin että ensi syksynä kun koulu alkaa niin sinne on laitettava farkut joka päivä. Nyt se ei ehkä sittenkään halua kouluun. ;D

  Ja hei mä kanssa olen ostanut kaapin täyteen erivärisiä chinoja ja erimallisia farkkuja, resoreilla ja ilman ja vuorilla sekä ilman. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin tuttua: "kaapin täyteen erivärisiä chinoja ja erimallisia farkkuja, resoreilla ja ilman ja vuorilla sekä ilman." Mäkin ostan vaikka mitä eri malleja ja yritän aina vakuutella, miten ne ovat tosi pehmeät ja aivan yhtä mukavatkuin verkkaritkin...

   Silti joka ravintola-/kyläily-/juhlapukeutumisesta pitää vääntää aina edes vähäsen. Ehkä jokus pojasta kasvaa kuitenkin mies, joka osaa pukeutua myös juhlaan asianmukaisesti...tai sitten kaikki tämä on turhaa, koska kymmenen vuoden päästä verkkarit ovat kuuminta hottia juhlapukeutumisessa :-O

   Poista
 3. Meidän taaperolla on just toi sama takki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko ollut tyytyväinen? Mulla on itselläni samanlainen Millet-merkkinen, ja se oli syksyllä aamulenkeillä (koiran kanssa) tosi kätsä!

   Poista
 4. On se ollut hyvä, vaikka nyt lähes olen unohtanut koko takin. Pitääkin ottaa käyttöön, kun nyt on taas lähes nollakelit olleet.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...