3.1.2013

Muistutus: huomenna arvotaan!

Jos olet jo pitkään tuntenut vastustamatonta halua liittyä blogini lukijaksi Bloggerin kautta, nyt on hyvä aika antaa mielihaluilleen vihdoinkin periksi, sillä huomenna arvon kuvassa näkyvän Archie Grandin muistikirjan kaikkien Blogger-lukijoiden kesken.

Olen jo kouluajoista lähtien ollut aina aivan innoissani, kun saan aloittaa uuden vihkon - tai nykyään fiinimmin muistikirjan: ekaan, puhtaaseen sivuun sisältyy kirjoittamaton lupaus paremmista elämän- tai työtavoista, pidetyistä aikatauluista ja mielettömistä oivalluksista. Pari kuukautta myöhemmin voi sitten yrittää ottaa omista harakanvarpaistaan selvää ja tuskastella, miten harva asia onkaan toteutunut kirjattujen suunnitelmien mukaisesti.. Tai voi ihastella, miten paljon onkaan saanut aikaiseksi, ja miten fiksusti on osannut asioita järkeillä :-)

Tämä ilta menee vielä loman jälkimainingeissa: koira pitää hakea kennelistä, matkalaukut purkaa ja ekat pyykitkin pyöräyttää. Ruokakaupassa tajusimme onneksi poiketa jo lentokentällä, joten perusleivät ja -maidot riittävät viikonloppuun asti.

Loppukevennys vielä: mikä on nykyihmisen degeneroitumisen ääri-ilmentymä? Lentomatkustamisesta ja pitkästä istumisesta aiheutunut häntäluun "rasitusvamma". Mulla on joku sellainen, ja on muuten äärimmäisen tuskaista! Joo, naurakaa te siellä vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...