21.1.2013

Sinnikkyyteni palkittiin: The Malene Birgerin jakku


Farkut COS
Jakun tarinahan meni niin, että tilasin sen MB:n presalesista heti ekan tunnin aikana, koska olin ihastellut sitä jo tovin. Kun paketti saapui, ja jakku oli eittämättä liian pieni (ja myös siinä vaiheessa loppuunmyyty verkkokaupasta), oli pettymykseni aivan valtaisa. Sydän itkien palautin jakun ja hyvästelin jo mielessäni kaikki ne tilaisuudet, joissa olisin näyttänyt niin styleltä tämä iki-ihana vaatekappale päälläni...

Mutta siinä vaiheessa Atterley Roadin ale vasta alkoi, ja sieltähän se oikea koko löytyi - vielä paremmalla alennusprosentillakin! Ja tässä se nyt on IRL. Mielestäni jakku on aika monikäyttöinen, siis sopii arkeen ja juhlaan; vielä en ole etsinyt sille sopivaa mekko-/hameparia, vaan mallaillut vain eri housujen kanssa.

Kuva on lavastettu, sillä puin jakun töihin näillä pakkasilla mustan villapoolon kanssa. Kankaan pinta on hyvin elävää ja osa harmaista langoista on itse asiassa hopean värisiä, eli aika bling! ollakseen minun vaatteeni. What's next, alkaako pantterikuosi pikkuhiljaa hiipimään ajatuksiini?!

Ei nyt sentään, liioittelin taas!

****
Tiedättekö mistä tietää, että olen sen elämäntapavalmentajan tarpeessa? No siitä, että hukkasin hänen puhelinnumeronsa, enkä siis saa häneen yhteyttä! Siis joo-o, jonkun pitäisi pistää mun (yksityis)elämä vähän parempaan järjestykseen! Kunhan nyt kuulisin hänestä taas...

8 kommenttia:

 1. Itse hankin aika samantyylisen, mutta lyhyemmän version Massimo Duttin alesta. Tykkään siitä kovin, se oli tänäänkin päällä. Joten tykkään tuosta sinunkin jakusta todella paljon ja hienoa, että sait sen hyvään hintaan!

  VastaaPoista
 2. Kiva jakku, mutta toi pantterikuosi on sellainen, että ainakin itse kierrän sen kaukaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ei vielä seuraavan vuosikymmen aikana ainakaan! Ehkä sitten viisikymppisenä on pantterinpilkkunsa ansainnut ;-)

   Poista
 3. Kiva että sait haluamasi jakun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt olen todella saalistanut tätä yksilöä!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...