18.1.2013

Perjantaipäivän asu

Mekko - Paul & Joe 
Hitsit, kun sitä on työpäivän jälkeen otetuissa kuvissa aina paljon homssuisempi ilmestys kuin aamulla freesinä ja silein vaattein - ettekä edes näe kuvasta kasvoja/frisyyriä...

Työpäiväni alkoi tänään neuvottelulla, jonka tiesin jo etukäteen tosi tiukaksi ja mahdollisesti vähän ikäväksikin. Niinpä hain lisää pontta tästä luottomekosta, jonka olen valinnut ennenkin kiperiin tilanteisiin, esim. isolle stagelle.Toimi!

Mitäs te teette juuri nyt!? Meillä katsotaan Voice of Finlandia ja veikkaillaan vielä lapsen kanssa Dna:n Kotivalmentajan kautta, ketkä pääsevät jatkoon - yllättävän vaikeaa hommaa, tuo tähtivalmentajana oleminen! Takassa on tuli, lasissa cavaa ja tunnelma on oikein mellevä :-)

Tiedättekö, mikä on nyt parin viikon lyhyttukkaisena olemisen perusteella ehkä kaikkein mukavinta? Kehuja uudesta lookista on tullut (spontaanisti, ei vain alaisilta, huom!) tosi paljon, joten se vie voiton, mutta heti tokaksi tulee se, ettei tarvitse olla koko ajan nyppimässä niitä irtohiuksia vaatteista! En tiedä, onko/oliko mulla joku poikkeuksellisen kova sulkasato, mutta siis oikeasti hiuksia oli aina etenkin selkä ja kaikki huivit aivan täynnä - asia, johon kiinnitän muidenkin kohdalla huomiota (näyttää tosi epäsiistiltä). I feel liberated!

No niin, nyt keskityn vielä hetkeksi musiikkiviihteeseen ja lueskelen sitten hetken myöhemmin muidenkin blogeja - jokailtainen iloni, kiitos kaikille kanssakynäilijöille! Kivaa perjantaita ja viikonloppua, palataan huomenna taas!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva mekko, monikäyttöinen. Mulla on vähän niin, että mitä tiukempi paikka töissä, sitä korkeemmat korot. Mä kun olen pitkä, niin ne antaa sellaisen kivan pienen itseluottamuskohotuksen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korotkin toimivat, ehdottomasti! Mulla on melkein aina pienet korot, muutaman sentin lisäkorotus tähän 160cm varteen ei ole koskaan liikaa :-)

   Poista
 2. Oi miten kaunis mekko! Minun luottovaatteeni on Burberryn musta vintage-jakku, sopii melkein minkä kanssa tahansa ja antaa skarpin silauksen asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta vintage-Burberry kuulostaa hyvältä, mutta tärkeintähän on se fiilis, mikä _itselle_ tulee, kun pukee sen luottovaatteensa päälle!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...