25.1.2013

Perjantaipiccolo

Pikkucavani, tuo jokaperjantainen iloni, sanoo ihan kohta poks! Pitää vain ensin syödä jotakin, ettei ihan tyhjään mahaan tule juotua :-)

Amaryllis on kieltämättä aika jouluinen kukka, mutta en malta luopua siitä, kun se alkoi nyt vasta kukkimaan. Uusi kaitaliina löytyi Hemtexistä.

Olenpas taas iloinen siitä, että yksi työviikko on taas kunnialla takana - tämä nykyinen meni aivan erityisen nopeasti ja vähän ehkä harmittaa, etten ole saanut vapaa-ajallani tehtyä yhtään mitään, siis oikeasti yhtään mitään. En käynyt juoksemassa, en kaupassa, en pessyt pyykkiä tai silittänyt, käynyt kirjastossa, apteekissa tai kylässä. En kuljettanut lasta harrastuksiin tai vienyt koiraa koirapuistoon, saati että olisin saanut itseni patistettua vaikka joogaan (jonka olen ajatellut aloittavani ties miten pitkään). No, onhan tässä viikonloppu aikaa petrata (sanoo juuri tunnin päikkäreiltä herännyt bloggaaja...).

Elämäntapavalmennukseni alkaa ensi viikolla, ja sitä ennen lupasin tehdä tyytyväisyyskartoituksen sekä yksityis- että työelämään liittyen. Pisteytän siis eri osa-alueita ja lopputulema (vähän hämähäkinverkon näköinen häkkyrä) kertoo, mihin olen tyytyväinen ja missä olisi petrattavaa. Ihan kaikkea ei voi kerralla uudistaa, joten ajattelin ottaa ekaksi harjoituskohteeksi ajanhallinnan ja priorisoinnin, sillä niissä tiedän jo ilman kartoitustakin voivani tehdä parannuksia (kts. vuodatus yllä)!

Nyt otan kuitenkin ilon irti perjantaista, ettei tule suoritusstressiä :-) Ihanaa viikonloppua kaikille ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille, mahtavaa että olette mukana!

10 kommenttia:

 1. Juoksumorkkis on täälläkin, olen tosin lääkärin määräämänä tauolla, mutta tämä löllöily ärsyttää silti :-D. Jospa sitä viikonloppuna vähän edes aktivoituisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siinä se pienisuuri ero - lääkäri määräisi mut päinvastoin liikkumaan! Selkä on ollut luvattoman kipeä, ja se aiheutuu istumatyön ja liikkumatomuuden yhdistelmästä, joten ihan itseäni voin syyttää siitäkin. Ehkä, joo, huomenna (toivottavasti olisi vähän lämpimämpää...)!

   Poista
 2. Mulla ei ole ainoastaan jäänyt liikunta ja kotihommat väliin, mulla on tekemättömiä työtöitäkin :(

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit, eipä käy kateeksi! Tsemppiä, jos joudut viikonloppuna työtöihin!

   Poista
 3. Aika raskas viikko takana ja loppu viikon sairastelu ei yhtään helpottanut tilannetta.No mutta onneksi on viikoloppu, siispä nautitaan täysillä vaikka niitä kotitöitä tehden :)

  Onpa kaunis tuo kaitaliina ja amaryllis kukkii upeasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki sairastumiset yms. pistävät rutiinit ihan sekaisin -kurja homma!

   Poista
 4. Mä skippasin sun kirjoituksesta kaikki liikuntamorkkikseen liittyvät ja huomioin vain sen cavan. :-D

  Mä olen ihan taivaassa! Kotona ekaa iltaa tällä viikolla, lasi punkkua, leffa ja samaan aikaan surffausta. Perfect!

  Kivoja asuja sulla oli viikon varrella. Käyn vielä lukemassa ajatuksella uudestaan.
  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillä tärkeimmällähän tietysti aloitinkin :-) Mäkin kävin just sun puolella lukemassa kanapainista (ja haaveilen itsekin Monclerista -arvaa vain, onko Chamonix täynnä tyylikkäitä Moncler-naisia...) :-)

   Nauti illastasi!

   Poista
 5. Mäkään en ole tehnyt tällä viikolla iltaisin yhtään mitään muuta kuin sylitellyt poikia. Mutta se on tällä hetkellä se tärkein asia kun olen aloittanut työt ja lapset hoidon. Toivon vaan, että jatkossa kuitenkin kerkiäisin/jaksaisin vähän muutakin, koska muuten hirveät odotukset latautuu viikonloppuun ja viikko on vain yhtä arkista rutiinia.

  Mukavaa viikonloppua!

  T.Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tuon tärkeämpää ei olekaan ja pojat ovat varmaan kuin takiaiset sinussa kiinni illat? Kyllä se arki alkaa taas pikkuhiljaa muotoutumaan, usko pois!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...