7.1.2013

No hupsista vain, ale yllätti taas!


Tällaisen tilasin itselleni Parajumpersin alesta, kun halvalla sai.

Miehelläni on Canada Goosen untsikka, jota olen kateellisena ihastellut jo viime talvesta lähtien - miten voikaan olla niin lämpimän ja mukavan oloinen ulkovaate? En kuitenkaan halunnut ihan samanlaista, ettei olla ihan samiksia; CG ei mielestäni muutenkaan "toimi" tällaiselle 160-senttiselle pätkälle.

Olen kuullut Parajumperseista vain ja ainoastaan kehuja, joten nyt katsotaan, onko takki maineensa väärti!  Valitsin väriksi turvallisen ja tylsän mustan; koiran kanssa touhutessa kaikki vaaleat värit ovat automaattisesti poissuljettuja - tai sitten pitäisi olla jatkuvasti pesemässä tai, vielä pahempaa, pesettämässä takkia.

Jostakin vanhasta rotsista on kyllä sitten pakko luopua, meidän eteiseen ei kohta enää mahdu kävelemään kaikkien takkien sekaan...

COSin paketti odottaisi myös noutajaa Matkahuollossa, mutta kukapa nyt ehtisi normipäivänä ennen klo 17 jo pakettejansa noutamaan?! Ajattelin huomenna olla ovenrivassa kiinni heti klo 9, jolloin olisin viimeistään 9.30 töissä - ja sitten voin kaikessa rauhassa "istua iltaa" konttorilla vähän pidempään. Woohoo, miten keksinkin tällaisen voittavan ratkaisun?!

Miten teidän työvuotenne ovat muuten lähteneet liikkeelle? Onko isoja muutoksia tulossa, vai mennäänkö vanhoilla kuvioilla? Onko alkuvuosi jossakin se kaikkein kiireisin kausi, vai saako joku ottaa vähän pehmeämmän lähdön ennen kuin pahin kaaos alkaa? Huomaa, että puhun nyt kausivaihteluiden kourissa olevan alan perspektiivistä; tajuan kyllä, että joissakin ammateissa jokainen päivä on yhtä kiireinen, oli sitten pyhä tahi arki! Omassa duunissani loppuvuoden pari viimeistä kuukautta ovat jotenkin aina niin kovin hetkisiä, kun sitä yrittää saada koko maailman valmiiksi ennen vuoden vaihtumista. Ja sitten palaa tammikuussa töihin ja tajuaa, että tästähän se nyt kaikki jatkuu, mihin joulukuussa jäätiin...olisi voinut stressata vaikka ihan hitusen vähemmänkin. Hei, ehkä saan elämäntapavalmennuksesta ratkaisun työkuormani tasoittamiseen, who knows!

Mukavaa alkanutta viikkoa nyt kaikille säädyille, koteihin ja töihin yhtä lailla!

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen takki ! Olen myös katsellut Parajumpersin takkeja ja vähän oikeestaan kaikkia paksuja toppiksia, olisi aika päivittää ulkoilutakki osasto.Mutta en ole ihan varma haluanko ehkä vähän lyhyemmän ?
  Mutta kerrohan sitten kokemuksia tuosta takista täällä blogissasi.
  Eka työpäivä loman jälkeen ja olen ihan poikki, vaikka oli aika rauhallinen päivä.Meillä alkusyksy on aina kaikista stressaavin ja onneksi joulun alla jo helpottaa :) Kevät mennään sitten nauttien syksyn kovasta työstä-toivottavasti.

  Ihanaa alkanutta viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parajumpersilla on toki lyhyempiäkin malleja, itsekin arvoin lyhyen ja pitkän välillä, mutta koska lämpö oli ykköskriteeri, valitsin tuon pidemmän. Joo, kerron kokemuksia - toivottavasti takki on pitämisen arvoinen!

   Kivaa viikkoa sinullekin :-)

   Poista
 2. Hyvä ostos! Olin kauhuissani, kun Kodiak maksaa yli 1000 euroa. Ei se viime talvena Suomessa niin kallis ollut! Mutta ihan paras takki evör. Paljon joustavampi ja mukavampi kuin Kanadan Hanhi.

  Joulu meni levätessä ja nyt on virtaa kuin pienessä kylässä. Onneksi töissä vaihdoin uuteen hommaan, muuten voisi joutua energiaa käyttämään vaikka liikuntaan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kieltämättä hinnoissaan, käytin halpa-sanaa puhtaasti ironisessa mielessä ja mietin jo, mitä muita ale-ostoksia palautan, jotta voisin jotenkin perustella ylläritakkini. (Minkälainen ihminen tekee 600€ heräteostoksia?! Tekeehän joku muukin?!)

   Uusi työ tuo varmaan jo itsessään lisää virtaa, itse ainakin innostun kovasti uusista jutuista! Tsemppiä ja onnea uusiin hommiin, siis!

   Poista
 3. On tuokylläniin lämpimän näköinen takki,huoh...muttamun kukkarolle liian kallis... mutta jos ois koira jajoutuisi käymään pisulenkillä iltaisin niin voisin sijoittaa tuohon!

  Tjaa, muutoksia ei töissä ole tiedossa, ei ainakaan mitään radikaalia. Tämä tammikuu on vähän jo rauhallisempi kk,meilläon ollutlokakuusta alkaentuonne joulukuun puoliväliin ihan minuuttipeliä. Onneks se on nyt ohi ja saa hiukan huokaista ja koittaa vaikka kehittää jotain uutta ja innovatiivista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan tuo on ottaa sijoituksena, josta teen vuosittaisia poistoja :-)

   Kiva kuulla, että pääset ottamaan edes piirun verran kevyemmin alkuvuoden - ehtiihän sitä taas rehkimään (ja silloin ei tosiaan ole innovaatio korkeimmillaan).

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...