25.3.2012

By Zöen jakku

Kuvasin nyt kuitenkin tämän jakun, jonka aion palauttaa, jotta näette mikä siinä meni pieleen.


(ja anteeksi nuo töpselit ja valokatkaisijat kuvaa
rumentamassa - en edelleenkään ole löytänyt tarpeeksi
hyvää kuvauspaikkaa; tämä on lapsen huoneesta)

Jakun viat:
a) jää pömpöttämään rumasti alaosasta -> näytän entistä pyöreämmältä
b) materiaali näyttää halvalta (ja tämä ei ollut erityisen huokea ostos!)
c) väri on liian kellertävä ja ruskeaan taittuva
d) hihat ovat liian pitkät

Voipi siis olla, että olisi pitänyt ottaa yhtä pienempi koko, koska tässä olisi ollut rintamuksen kohdalla ihan hyvin tilaa. Takaisin tämä kuitenkin lähtee, ja sillä selvä.

Kuvan farkuista sen sijaan pidän paljon, nekin ovat aika uudet. Kyseessä on minulle verrattain uusi tuttavuus, MiH. Brändin farkkua on "yhtäkkiä" osunut silmääni vähän joka paikassa, mm. my-wardrobe.com myy näitä ja sitten on ollut julkkisbongauksia MiH-farkuissa (esim. Katie Holmesin leveälahkeiset farkut).


Omat farkkuni ovat malli TOKYO, ja ovat todella hyvin istuvat ja pehmeät. Yleensä käytän hyvinkin suoria ja kapoisia farkkuja, ja nämä ovat selkeästä ylhäältä tilavammat ja lahkeet jopa kapenevat nilkkoja kohti - en koskaan olisi omin päin edes sovittanut tämän näköisiä farkkuja, mutta onneksi kuuntelin ammattitaitoisen myyjän suositusta!

Nämä oli liikkeessä (ja aika monessa kuvassakin) stailattu lahkeet käärittyinä, mutta näin talvisaikaan olen pitänyt niitä ihan suorina. Kesällä sandaalien kanssa sitten uskaltaudun käärimään :-)

Sunnuntai on meidän perheen uusi asioiden hoitamispäivä, ja Stockalle suuntamme nytkin. Yritän olla ostamatta mitään, vaikka uusia sohvatyynyjä kaipailisinkin... Ja yöpöytiä ja niiden päälle lamppuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...